Trening trenera

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Projectus grupa d.o.o.

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Vaši suradnici su vrlo stručni u onom što rade i htjeli biste da to podijele s drugima, ali svjesni se toga da za uspješno prenošenje znanja trebaju i vještine poučavanja?

Rado ćemo vam pomoći. Osmislili smo program treninga trenera koji uspješno provodimo već više od 10 godina i kroz koji smo uspješno educirali vrlo velik broj polaznika.

Kroz interaktivni trening naši će polaznici razumjeti važnost organizacije edukacija usmjerenih na polaznike, steći će uvid u proces učenja te u način na koji usvajamo znanje, razumjet će sustav analize potreba za edukacijom, osmišljavanja i razvoja programa edukacije, provedbe same edukacije te njezine evaluacije,  naučit će planirati edukaciju, definirati ciljeve edukacije i izraditi nastavni plan i program.

Na treningu će se obraditi i teme pripreme edukacije, vizualnih pomagala, metoda poučavanja i problematičnih situacija, a uz sve navedeno polaznici će steći puno praktičnog iskustva kroz sudjelovanje u vježbama, igrama uloga i puno puno praktičnih zadataka.  

Sadržaj, trajanje i dinamika edukacije dogovaraju se s klijentom i u potpunosti su prilagođeni vašim potrebama i mogućnostima.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi