GDPR edukacija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 1.200 kn + PDV 1.200 kn - 0.00kn popusta

Naziv: EDU3 edukativne radionice

Kategorija: Tečajevi

Opis

USKLADITE SVOJE POSLOVANJE

GDPR (General Data Protection Regulation) nova je europska uredba koja, stupajući na snagu u svibnju 2018. godine, obvezuje sve članice Europske unije na potpuno novu razinu zaštite osobnih podataka svakog pojedinca.

Što to znači za vas?

Regulativa zahtjeva znatne izmjene u svim tvrtkama koje vode baze podataka o partnerima, pojedincima pa čak i vlastitim zaposlenicima. Sve hrvatske tvrtke moraju prilagoditi svoje poslovanje i postojeće sustave kako bi poslovale u skladu sa zakonom. U protivnom, nakon 25. svibnja 2018. godine podliježu propisanim kaznama u iznosima i do 20 milijuna eura ili 4 posto ukupnih prihoda kompanije.

Jeste li spremni?

Preostalo je manje od 6 mjeseci do početka primjene odredbi GDPR regulative. Novih kriterija koje je potrebno zadovoljiti ima mnogo i često zadiru duboko u poslovne procese.

Na ovoj praktičnoj radionici uz mnogo pitanja i odgovora saznajte sve najbitnije pojmove o uredbi, saznajte gdje GDPR najviše utječe na Vaše poslovanje i što je potrebno dodatno regulirati ili nadzirati nakon svibnja 2018! Pitanja, razgovor, diskusija su uz sažetu teoriju glavni dio naših radionica! Preporuka je da na edukaciju dođe nekoliko osoba iz iste tvrtke, zbog različitog pogleda na poslovne procese i doticaj s GDPR uredbom.

Vrijeme trajanja:

180 minuta

Sadržaj:

1. Uvod u GDPR

  • Što se sve smatra osobnim podatkom i koje su vrste osobnih podataka?
  • Obrada osobnih podataka
  • Načela GDPR-a
  • Voditelj zbirke osobnih podataka i izvršitelj osobnih podataka
  • Službenik za zaštitu osobnih podataka
  • Evidencija aktivnosti obrade


2. Razumijevanje regulative i organizacijski elementi

  • Temeljna prava građana
  • Obveze poduzeća, obrta i ostalih pravnih subjekata
  • AZOP – Agencija za zaštitu osobnih podataka
  • Što napraviti u slučaju proboja podataka?
  • Pokretanje GDPR projekta
  • Procjena stanja
  • Određivanje prioriteta u projektu
  • Organizacijska struktura

3. Funkcionalni zahtjevi za IT

  • Pravo na zaborav
  • Pravo na ispravak
  • Upravljanje privolama
  • Pravo na portabilnost
  • Minimizacija i zaštita osobnih podataka
  • Sigurnosni zahtjevi

4 . Interni GDPR

  • DPIA (Data Protection Impact Assessment)
  • Izvještaj o provedenoj DPIA
  • Privacy by design

5 . Interni GDPR

  • Povreda osobnih podataka
  • Kazne
  • Savjeti kako izbjeći kaznu

Cijena:

Grupne edukacije (preporuka 4-6 polaznika) 

Cijena već od 2.000,00 kn
**cijena se formira ovisno o broju i vrsti edukacija, broju polaznika, lokaciji, potrebnoj opremi…


Individualne edukacije

Cijena već od 1.200,00 kn
**cijena se formira ovisno o broju i vrsti edukacija, lokaciji, potrebnoj opremi…

Termini:

Termine birate Vi!
Termini i intenzitet edukacija prilagođavaju se Vašim potrebama.

PREDBILJEŽI SE

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi