Finance for managers – analiza i interpretacija financijskih izvještaja

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 8 sat(i)
EduCentar cijena: Od 1.690 kn + PDV

Naziv: Mirakul edukacijski centar

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: Tečajevi

Opis

FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold

20. studenog 2020. 9-16h

 
Uprava i stakeholderi govore jezikom financija. Seminar je dizajniran za direktore malih i srednjih poduzeća, voditelje podružnica, voditelje sektora i managere, ali i za generalne direktore čija struka nisu primarno financije. Jednako tako za managere iz područja prodaje, marketinga, proizvodnje, logistike, istraživanja i razvoja unutar srednjih i velikih kompanija kao i za direktore korporativnih komunikacija u financijskoj industriji koji zahtijevaju bolje razumijevanje financijskog utjecaja poslovnih odluka. Sadržaj seminara: Financijski ciljevi kompanije Osnovni financijski izvještaji: Račun dobiti i gubitka – managerski (funkcionalni) vs računovodstveni prikaz Bilanca stanja – primjer Analiza bilance stanja – funds flow Novčani tijek – direktna i indirektna metoda primjer Zadatak provođenje poslovnih aktivnosti u računovodstvene transakcije kroz Bilancu stanja, Račun dobiti i gubitka i Novčani tok Čitanje financijskih izvještaja s ciljem evaluacije financijske izvedbe Financijska analiza i osnovni pokazatelji: Profitabilnosti Likvidnosti Zaduženosti Aktivnosti Tržišne vrijednosti Primjer kompletne financijske analize kompanije Break Even analiza (analiza točke pokrića) i operativni rizik – Primjer izračuna točke pokrića Veza između RDG i bilance stanja preko zadržane dobiti Cash flow i analiza uzroka korporativnog financijskog pritiska Osnovne valuacije i vrijednosti novca, klackanje Ocjena isplativosti projekata Kotizacija:

Redovita cijena seminara iznosi 1.900,00 kn + PDV.

Promotivna cijena za ranije uplate iznosi 1.690,00 kn + PDV.

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu seminara. Za polaznike su osigurani ručak i materijali na svim predavanjima.

Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.