Maser

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 300 sat(i)
EduCentar cijena:
Od 740 EUR (5.575,53 kn)

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Maser vrši razne vrste masaža s ciljem poboljšanja kvalitete života klijenta. Nizom sustavnih pokreta tretira mekana tkiva poput kože, mišića i vezivnog tkiva da bi normalizirao mekano tkivo, uklonio mišićnu napetost, poboljšao mišićni tonus i cirkulaciju, poboljšao probavu i lučenje štetnih tvari iz organizma te općenito da bi pozitivno utjecao na zdravlje klijenta te pomogao u smanjenju stresa.

U sklopu programa  polaznici se upoznaju s postupcima i primjenom različitih tehnika masaže poput klasične ručne masaže, sportske masaže, relaksirajuće masaže, anticelulitne masaže te tehnike gestal masaže. Osim toga polaznici savladavaju pravilnu primjenu sustavnih pokreta u sklopu masaže koji uključuju glađenje, trljanje, gnječenje, valjanje, lupkanje, vibraciju i istezanje te u primjeni ovih pokreta koriste dlanove, podlaktice i laktove.

Program također uključuje usvajanje potrebnih teoretskih znanja iz polja anatomije, fiziologije i dermatologije te komunikacije na radnom mjestu masera kako bi s klijentom tijekom tretmana uspostavili dobar odnos i osigurali opuštenu atmosferu, ali  primjene zaštite na radu i zbrinjavanje otpada na radnom mjestu na propisan način.

Budući da je posao masera fizički naporan polaznici bi trebali imati dobru kondiciju i mišićno-koštani sustav, te radi ritmičnosti i učinkovitosti pokreta dobru koordinaciju. Vršenje masaže podrazumijeva korištenje ulja, losiona ili krema pa je za polaznike također važno da imaju zdravu kožu na rukama.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Po završetku programa i položenom ispitu izdaje se uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu. U cijenu su, uz praktičnu i teorijsku nastavu, uključne i skripte i polaganje ispita.

Minimalni uvjeti

Program mogu upisati osobe sa završenom minimalno trogodišnjom srednjom školom i navršenih 18 godina koje prilože potvrdu medicine rada o psihofizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova masera

Trajanje programa

300 sati

Cijena programa

5.575,53 kn (740,00 eur)

Mogućnost plaćanja u 4 rate po 1.394,00 kn (185 €). Oslobođeno PDV-a.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.