Maser

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 4.950 kn

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Maser i Aromamaser vrši razne vrste masaža s ciljem poboljšanja kvalitete života klijenta. Nizom sustavnih pokreta tretira mekana tkiva poput kože, mišića i vezivnog tkiva da bi normalizirao mekano tkivo, uklonio mišićnu napetost, poboljšao mišićni tonus i cirkulaciju, poboljšao probavu i lučenje štetnih tvari iz organizma te općenito da bi pozitivno utjecao na zdravlje klijenta te pomogao u smanjenju stresa.

U sklopu programa osposobljavanja za Masera polaznici se upoznaju s postupcima i primjenom različitih vrsta masaže poput klasične ručne masaže, sportske masaže, masaže vezivnog tkiva te osnovama refleksne masaže stopala. Osim toga polaznici savladavaju pravilnu primjenu sustavnih pokreta u sklopu masaže koji uključuju glađenje, trljanje, gnječenje, valjanje, lupkanje, vibraciju i istezanje te u primjeni ovih pokreta koriste dlanove, podlaktice i laktove.

U sklopu programa osposobljavanja za Aromamsera polaznici se upoznaju s postupcima i primjenom različitih vrsta masaže poput klasične ručne masaže, sportske masaže, osnovama refleksne masaže te aromamasažom. Osim toga polaznici nauče o djelovanju eteričnih ulja, čuvati I upotrebljavati eterična ulja te pripremati eterične mješavine za masažu

Da bi uspostavili dobar odnos s klijentom te na taj način osigurali opuštenu atmosferu i uspostavili dobru suradnju tijekom tretmana polaznici će također usvajati osnove kulture komuniciranja u sklopu koje će usavršavati vještine profesionalne komunikacije. .

Po završetku programa i položenom završnom ispitu izdaje se uvjerenje o osposobljenosti za masera što se upisuje u radnu knjižicu. Nakon što završe program osposobljavanja polaznici imaju mogućnost otvoriti vlastiti obrt za masažu.

Uvijeti za upis u program:

Program osposobljavanja za Masera mogu upisati osobe sa završenom osnovnom školom.                                            

Cijena programa osposobljavanja:  

 4.950 kn

Mogućnost plaćanja u 3 rate

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera