Trening program za mornara u marini

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Aspira - visoka škola za menadžment i dizajn

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: Tečajevi

Opis

Početak programa: UPISI U TIJEKU

Nakon uspješnog prvog edukacijskog ciklusa, odjel za cjeloživotno ucenje Visoke škole Aspira ponovno organizira trening programe za zanimanja u nautickom turizmu.

Mornar u marini čini posljednju odnosno polazišnu komponentu svakodnevnog poslovanja marine. Mornar je u svakodnevnom bliskom kontaktu sa gostima/nautičarima te predstavlja „lice“ marine. S druge strane, mornar je posljednja u nizu karika koja čini kompaktnu cjelinu funkcionalnog sustava marine.

U današnjim vremenima gdje se uvjeti poslovanja i preferencije nautičara ubrzano mijenjaju mornar u marini mora imati vještine i znanja koja će mu omogućiti prilagodbu realnom stanju. Mornar podnosi izvješće kapetanu marine o stvarnom stanju kako bi  kapetan dalje mogao sa menadžerom marine donositi strateške odluke.

Cilj ovog programa je obučiti postojeće mornare u marini, dock handlere, tehničko osoblje, ali i sve ostale osobe koje to žele postati kako ovladati vještinama te postati suvremeni mornar u marini.

Program se realizira u suradnji sa pomorskim učilištem Atlantis te omogućuje izobrazbu budućih mornara u marini sukladno STCW 95 konvenciji.

Trajanje programa: 2 dana

Upis u radnu knjižicu

Program se upisuje u e-radnu knjižicu.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi