Coaching Skills Certificate

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 1.900 kn + PDV

Naziv: LQ - New leadership culture

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Naučiti kako postati izniman executive coach je avanturističko putovanje koje započinje sudjelovanjem na Coaching Skills Certificate programu. 

Ovaj dvodnevni program približit će vam pojam i temeljna načela coachinga. Bit ćete u mogućnosti odmah krenuti s coachingom, kao i steći svjesnost o coaching stilu koji vam najviše odgovara.

Iskusite što znači biti executive coach iz prve ruke i postanite svjesni uspješnosti coaching procesa u organizaciji.

 

Cilj programa

U korporativnom svijetu došlo je do sazrijevanja tržišta na način da je coaching postao dio poslovne svakodnevnice. Coaching se koristi u formalnom i neformalnom obliku te je primjećena razlika između osoba koje su bile izložene coachingu (bilo da su koristili coaching u poslovnim situacijama, bili sugovornik u coaching procesu, ili sudjelovali na NLP tečaju) te onih koji se sa coachingom nikad nisu susreli. Ovim programom želimo vas uvesti u svijet coachinga i osigurati vam proces učenja s iskusnim trenerima koji imaju iskustva slična vašim.

Svrha programa je pronaći odgovor na pitanja:

Je li coaching pravi put za mene?

Coaching Skills Certificate omogućit će Vam da iskusite coaching iz prve ruke te da potaknuti ovim iskustvom nastavite s coaching obrazovanjem.

Kako uvesti coaching u organizaciju?

Steći ćete svjesnost o jedinstvenoj sposobnosti coachinga da iz korijena promijeni organizaciju na bolje te uz pomoć informacija "iznutra" budete u stanju odlučiti na koji način uvesti coaching u svoju organizaciju.

Kakav je coaching stil pravi za mene?

Otkrit ćete koji coaching stil je pravi za Vas (life coaching, career coaching, business coaching, performance coaching, transformational coaching).

Smisao coachinga: zašto - kada - tko?

Coaching je najučinkovitiji pristup kod niza različitih poslovnih situacija: npr. usklađivanja ciljeva članova tima, prijelomne točke u karijeri, prevladavanje loših ili neučinkovitih odnosa s kolegama, učinkovitog planiranja djelovanja.

Mogu li postati odličan coach?

Ako je vam je ovo potpuno novo područje, moći ćete istražiti da li je coaching zaista pravi put za vas, u čemu će vam razgovor s iskusnim i kvalificiranim trenerom zasigurno pomoći.

Benefiti programa

Imati ćete mentora u vidu iskusnog, kvalificiranog executive coacha koji će vam odgovoriti na pitanja i voditi vas kroz proces coachinga. Tijekom programa i sami ćete se primijeniti coaching te dobiti "feedback" od Vašeg mentora i drugih sudionika po principu: coach - sugovornik - promatrač.
Coachingu nije mjesto samo na poslu - on ima pozitivan učinak na sve sfere života. Poboljšat ćete komunikaciju s prijateljima, obitelji, kolegama i klijentima.
Ovaj program Vaš je prvi korak na putovanju koje se zove coaching!

Nakon ovog treninga ćete

  • naučiti razlikovati pojmove: coaching - mentoring - savjetovanje - trening
  • usvajanje strukture: slušanje, postavljanje pravih pitanja, određivanje ciljeva
  • otkriti alternative "davanju savjeta"
  • naučiti kako koristiti učinkoviti model od 4 stadija koji će vam pomoći da odmah krenete s coachingom
  • shvatiti zašto je coaching tako učinkovit: postavljanje pitanja koja daju najbolji odgovor, načini slušanja klijenata koji omogućavaju da se oni sami otvore, kako voditi razgovor kojim ćete saznati više
  • naučiti da coaching nije samo za radno mjesto
  • uživati u poboljšanoj komunikaciji s kolegama i klijentima, ali i s prijateljima te obitelji

Mjesto održavanja

Golf & Country Club Zagreb,
Jadranska avenija 6,
10 020 Zagreb

Vrijeme održavanja

18. - 19.09.2018. - 09 -17 h

Cijena*

1.900 kn + PDV
* u cijenu je uključena pauza za kavu. U cijenu nisu uključeni smještaj i ručak.

Ukoliko upisujete program Practitioner Diploma in Executive Coaching ovaj trening za Vas je besplatan! Ukoliko se naknadno odlučite za sudjelovanje, ovaj iznos će se odbiti od cijene programa Practitioner Diploma in Executive Coaching.

Svjedodžba

Po završetku školovanja stječe se certifikat Coaching Skills Certificate. U skladu s osobnim ambicijama, polaznici mogu nastaviti školovanje na Practicioner diploma in executive coaching.

Academy of Executive Coaching je najcjenjenija organizacija za obrazovanje i certifikaciju Executive Coach-eva na svijetu, priznata od strane dviju najvećih svjetskih udruga: ICF-a (International Coaching Federation) i EMCC-a (European Mentoring and Counching Council). Sjedište Akademije je u Londonu, a suradnja s LQ-om, službenim partnerom za Hrvatsku, traje već dugi niz godina.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi