Fitoaromaterapeut

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 8 mjesec(i)
EduCentar cijena:
Od 2.640 EUR

Naziv: Galbanum ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi

Opis

Zdravlje je puno više od korekcije trenutnih bolesti i tegoba i obuhvaća prevenciju novih i dodatnih posljedica. Razmišljanje o prevenciji i u zdravlju i bolesti dio je svačije odgovornosti a ne samo zdravstvenog sustava. Aktivne tvari iz biljaka što uključuje i eterična ulja, te mikronutritivne tvari pripadaju takvoj kulturi. Kroz edukaciju krenut ćemo od temelja - od definicije do utemeljenosti, pojma doze i ljekovitih biljaka te kvalitete. Potom ćemo prelaziti kroz pojedine organske sustave i naučiti najbitniji dio, algoritme i individualizaciju preporuke, integrirajući više disciplina u jednu.

Nastava iz fitoaromaterapije se sastoji od klasičnog predavanja do interaktivnog rada te vlastitih zadataka između termina. Stari latini su rekli, non multa sed multum, pa ćemo preferirati ući dublje u najčešće probleme gdje realno i postoji potreba za komplementarnim pristupom.

Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu.

Voditelj programa: dr.sc. Stribor Marković

Uvjeti za upis

Pravo prijave za upis imaju polaznici koji su medicinske ili srodne struke (srednjoškolsko obrazovanje ili fakultet). U tu skupinu su uključeni:

  • Liječnici, Stomatolozi, Farmaceuti, Medicinske sestre, Primalje, Fizioterapeuti, Radni terapeuti, Sanitarni tehničari i inženjeri, Medicinsko-laboratorijski tehničari i inženjeri, Inženjeri medicinske radiologije, Zubotehničari, Pomoćno osoblje u zdravstvu, Veterinari, Veterinarski tehničari, Kemičari, nutricionisti

Polaznici koji nemaju navedenu struku, a željeli bi upisati program za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona: 01/3794-568.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.