Kako inovirati svoj poslovni model

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 1.390 kn + PDV

Naziv: Mapa znanja

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Svrha seminara

Business model innovation podrazumijeva razvoj novih, inovativnih koncepata koji će pomoći organizaciji da osvoji nove kupce i nova tržišta. Digitalno vrijeme u kojem živimo potiče nas da inoviramo brže, a dosadašnji modeli pokazuju se presporima i neučinkovitima. Naučit ćete osnove business model inoviranja, s posebnim naglaskom na nove načine brzog inoviranja koje koriste uspješne korporacije, ali i startupovi.

Kroz tri ključna dijela ove edukacije; uvod u poslovne modele, busines model innovation i modeli prihoda (revenue models) upoznat ćete se s teoretskom podlogom, kao i sa niz uspješnih primjera iz poslovne prakse, a što je najvažnije, naučit ćete koristiti business model innovation u praksi.

Namjena

Ovaj seminar je namijenjen: voditeljima, projektnim menadžerima, internim trenerima te svim ostalima koji se u svojem poslu bave osmišljavanjem novih poslovnih modela te žele povećati uspjeh svojeg inoviranja.

Način realizacije

Upoznavanje s osnovama poslovnih modela, s naglaskom na business model innovation i njegovu primjenu.

Iz programa seminara

Uvod u poslovne modele

  • Business model canvas; detaljna razrada

Business innovation model

  • Kako dizajnirati inovativni business model
  • Disruptivne inovacije; što, kako, zašto
  • Najčešći tipovi inovacija danas, primjeri i analiza

Predavač

Snježana Šlabek – stručnjakinja je iz područja upravljanja inovacijama i znanjem, posebno iz područja upravljanja ljudima i socijalno-digitalnim tehnologijama u periodima digitalne i inovacijske transformacije organizacije. Dobitnica je više inozemnih i domaćih nagrada, a kroz svoje višegodišnje akademsko I korporativno iskustvo u Podravki stekla je niz dodatnih certifikata i specijalizacija; certificirani je trener, knowledge manager, project manager, NLP praktičar. U Podravki je vodila odjel inovacija i upravljanja znanjem. U radu često koristi design thinking i gamification, kao i ostale metode upravljanja kreativnošću ljudi. Već drugu godinu zaredom nalazi se na britanskoj „Movers and shakers“ listi kao jedna od 100 svjetski najutjecajnih osoba iz područja digitalizacije i upravljanje znanjem, prema izboru www.elearningindustry.com (2017) and Training Press Release (UK, 2016). Suosnivačica je i partnerica u Cambridge Innovative System Solutions, kompaniji specijaliziranoj za razvoj sustava inovacija i upravljanja promjenama u organizacijskoj inovacijskoj strukturi.

Vrijeme

od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1390,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi