Academy of Executive Coaching

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: LQ - New leadership culture

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Academy of Executive Coaching je najcjenjenija organizacija za obrazovanje i certifikaciju Executive Coach-eva na svijetu, priznata od strane dviju najvećih svjetskih udruga: ICF-a (International Coaching Federation) i EMCC-a (European Mentoring and Counching Council). Sjedište Akademije je u Londonu, a suradnja s LQ-om, službenim partnerom za Hrvatsku i Srbiju, traje već dugi niz godina.

Program se sastoji od 3 dvodnevna modula plus Assessment Day (procjena coaching sposobnosti). Polaznici će biti uključeni u sveobuhvatni coaching model Academy of Executive Coaching (AoEC) koji će omogućiti stvaranje svjesnosti o executive coaching procesu. Po završetku školovanja stječe se Diploma in Executive Coaching.

Program polaznicima omogućuje:
- uspostavljanje snažnog profesionalnog odnosa s klijentom, punog povjerenja, poštovanja i izgradnju rapporta
- korištenje coaching vještina koje potiču osvještavanje klijenta, osnažuju ga za velike poslovne pothvate i olakšavaju mu komunikaciju i vođenje drugih
- usklađivanje coaching procesa s poslovnom i organizacijskom kulturom
- uspješno završavanje coaching procesa koje premašuje očekivanja klijenta i sponzora
- certifikat: Practitioner diploma in Executive Coaching

Testimonijali:

Sjajno iskustvo. Čak iako ne mislim da ću se u bližoj budućnosti profesionalno baviti coachingom, coaching alati mogu biti izvanredni u svakodnevnom poslu. Mislim da je coaching jako dobra nadogradnja za svakog lidera."
Alen Premužak, predsjednik Uprave Dalekovod d.d.


Odlično iskustvo – divna grupa – sjajni treneri! Izuzetno vredan i koristan program, skrojen tako da pruža ogromnu podršku u ovladavanju coaching veštinama, a istovremeno ostavlja dovoljno prostora za autentičnost i fleksibilnost u pristupu. Puna preporuka!
Nataša Savić – HILL Partner / Direktor, HILL Management Srbija


Prepoučujem program Practitioner Diploma in Executive Coaching kao izuzetno profesionalno iskustvo koje gradi coaching expertizu na temeljima globalnih executive coaching standarda. Vrhunski treneri, sadržaj i mix efektivnih metodologija, intenzivna praksa čine ovaj program idealnim za razvoj coaching veština.
Vladan Buha, Talent and Development Dirctor , NIS Gazprom Neft


Neprocjenjivo iskustvo! Ne samo otvaranje novih poslovnih mogućnosti već i fantastičan prostor za osobni razvoj s izvandrednim voditeljima! Hvala vam!
Dubravka Milinović, Corporate Talent and Development Specialist, Atlantic grupa

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi