Voditelj izrade i provedbe EU projekata

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 160 sat(i)
EduCentar cijena:
Od 1.393,58 EUR

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Program usavršavanja za voditelja izrade i provedbe EU projekata polaznike priprema za izradu i provedbu kvalitetnih projekata koji se natječu za sufinanciranje iz EU fondova i EU programa financijske podrške. Budući da se radi o ključnoj osobi za ostvarivanje mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova koji su Republici Hrvatskoj postali dostupni ulaskom u EU, voditelj izrade i provedbe EU projekata postalo je traženo zanimanje za svaku tvrtku, organizaciju ili udrugu s kvalitetnim idejama. Veliki broj ljudi potreban i je za obavljanje administrativnih i drugih poslova poslova u tijeku provedbe već odobrenih projekata tako da usavršavanje na ovom području može polaznicima otvoriti mogućnost zapošaljavanja u agencijama te tijelima lokalne i regionalne uprave. Voditelji izrade i provedbe EU projekata s iskustvom mogu svoje usluge pružati i kroz vlastitu tvrtku.

U sklopu programa polaznici usvajaju znanja o EU fondovima i praktične vještine potrebne za kreiranje projektnih prijedloga, izradu natječajne dokumentacije, detaljnog popisa aktivnosti i proračuna projekta, pripremu projektne prijave u aplikacijskim obrascima te konačno za samu uspješnu provedbu projekta. Polaznici će kroz ovaj program također usvajati organizacijske i komunikacijske vještine radi ostvarivanja produktivnih partnerstva i suradnje unutar programa. Usvojena znanja i vještine imat će priliku primijeniti kroz praktični rad izrade i provedbe EU projekta.

Po završetku programa i položenom ispitu izdaje se uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u radnu knjižicu.

Trajanje programa 160 školskih sati
Minimalni uvjeti viša ili visoka stručna sprema

Cijena programa usavršavanja za voditelja izrade i provedbe EU projekata je 10.500 kn. Mogućnost plaćanja u 5 rata po 2.100 kn.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.