Real time HR, Effectively using HR analytics & Metrics – HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 8 sat(i)
EduCentar cijena: Od 1.590 kn + PDV

Naziv: Mirakul edukacijski centar

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: On-line edukacija

Opis

Mjesto održavanja predavanja i radionica: Hibridno - Hilton Zagreb i Online
 
16. prosinca 2021. ( 9-16h )

Seminar ‘Real time HR, Effectively using HR analytics & Metrics – HR analitika i metrika – Znamo li vrijednost kojom HR doprinosi businessu?’ modul je u sklopu HR Akademije koja se izvodi HIBRIDNO tako da polaznici koji nisu u mogućnosti sudjelovati na edukaciji u Zagrebu imaju mogućnost praćenja online live prijenosa seminara putem Zoom platforme. Komunikacija tijekom prijenosa je dvosmjerna, što podrazumijeva aktivno sudjelovanje svih, bez obzira na lokaciju praćenja iste. Ako niste u mogućnosti pratiti edukaciju u predviđenom terminu, istu možete pogledati kao snimku. Prijavu na seminar možete izvršiti na dnu stranice uz napomenu želite li pratiti edukaciju uživo, online ili kao snimku.

Tijekom seminara polaznici će dobiti uvid u ulogu HR metrike i analitike u ispunjavanju očekivanja koje business postavlja pred odjele ljudskih potencijala. Odjeli ljudskih potencijala sve više preuzimaju stratešku ulogu u organizacijama i mogu dati veliki doprinos poslovanju. Raspolažu velikom količinom informacija koje mogu biti ključne u predlaganju promjena i poboljšanja rada organizacije. Pitanje je koristimo li te informacije adekvatno, prikupljamo li prave podatke i znamo li ih iskoristiti kod donošenja odluka. U ovom seminaru polaznici će naučiti kako se HR metrika i analitika koriste u organizacijama i kako ju sami mogu primijeniti u okvirima svoje uloge u ljudskim potencijalima.

Sadržaj seminara:

  • Real time HR – Kako izmjeriti efektivnost upravljanja ljudskim potencijalima
  • Što je HR metrika i analitika
  • Što mjerimo, kako odabrati što i kako trebamo mjeriti
  • Usklađivanje HR metrike s ključnim ciljevima i strategijom organizacije te inicijativama HR-a
  • Smjernice za poboljšanje HR metrike u svojoj organizaciji
  • Komunikacija i interpretacija rezultata i prijedloga temeljenih na dobivenim rezultatima

Cilj seminara:

Cilj seminara je pružiti polaznicima osnovna znanja i alate iz područja HR metrike, osposobiti ih za samostalno planiranje prikupljanja podataka te korištenje analitike u predlaganju promjena i donošenju odluka vezanih za ljudske potencijale. Tijekom seminara, polaznici će imati priliku raditi na stvarnim primjerima te postaviti pitanja s kojima se osobno susreću u svom radu. Nakon završetka seminara moći će uskladiti HR metriku s ciljevima organizacije, prikupiti relevantne podatke te ih adekvatno iskoristiti za donošenje poslovnih odluka.

Ciljna skupina polaznika:

Seminar je namijenjen svima koji žele proširiti znanje o funkcioniranju ljudskih resursa i koji žele istražiti vrijednosti koju odjeli ljudskih potencijala korištenjem dostupnih podataka i informacija mogu pružiti organizacijama, svima koji u svom svakodnevnom poslu upravljaju timovima, direktorima poduzeća te svim zaposlenicima u ljudskim resursima.

Kotizacija:

Redovna cijena seminara iznosi 1.790,00 kn + PDV.
PROMOTIVNA CIJENA 
za rane uplate iznosi 1.590,00 kn + PDV.
Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu seminara.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.