Osnove Python programiranja

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 2 mjesec(i)
EduCentar cijena:
25,21 EUR

Naziv: Campster

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Zašto baš ovaj tečaj?

Programiranje je postalo popularno kao područje u kojem uvijek ima posla. Prije samo nekoliko godina na tržištu su se tražili bilo kakvi programeri, a već danas je i ta branša specijalizirana, te se za rad u njoj traže istančana znanja i vještine, izbrušena skoro do savršenstva.

Postoji puno programskih jezika i većina programera se specijalizirala za jedan ili nekoliko njih. Python je moćan, fleksibilan programski jezik koji se može koristiti za razvoj web aplikacija, za kreiranje igrica i još puno toga. Lak je za učenje, a ujedno široko primjenljiv u mnogim znanstvenim područjima za istraživanje podataka

Cilj ovog tečaja je upoznati vas s osnovama Pythona i osposobiti za daljnje samostalno usavršavanje. Zato je prilagođen početnicima bez ikakvog iskustva u programiranju. Napravite korak prema zanimanju Python programera, naučite osnove!

Što je potrebno?

Osnovno poznavanje rada na računalu, Preporučljivo je proći tečaj Uvod u programiranje ako je netko apsolutni početnik ali nije neophodno. 

Koja ću znanja posjedovati po završetku?

  • Tipovi podataka
  • Rad s fileovima
  • Objektno orijentirano programiranje
  • Rad s grafičkim aplikacijama usmjerenim na korisničko sučelje

Potvrde i certifikati

Svi polaznici dobivaju potvrdu o pohađanju tečaja.

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju Certifikat.

Trajanje tečaja

Tečaj traje 2 mjeseca.

Bilo da kupite jedan ili više tečajeva, svaki od njih možete započeti kad god vi odlučili, neovisno od datuma kupovine! Danas, kroz mjesec dana ili najesen - datum početka tečaja birate sami!

Materijal vam ostaje dostupan po uspješnom završetku tečaja - zauvijek, tako da se naknadno možete podsjetiti ili provjeriti naučeno.

Što mogu očekivati?

Po primitku uplate tečaj će vam biti otvoren najkasnije u roku 3 radna dana. Dobit ćete email s uputama za korištenje Campster platforme. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći ritam koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva pitanja i nejasnoće i da vas savjetuje za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice i možete, ako želite, učiti u grupi i na taj način potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.