Poslovi kozmetičara/ke

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 210 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Pučko otvoreno učilište Varaždin

Kategorija: Tečajevi

Opis

Trajanje programa: 210 sati
90 sati teorijske nastave
120 sati praktične nastave

Tijekom trajanja programa polaznici stječu znanja i vještine potrebne za stručno obavljanje poslova kozmetičara/ke. Završetkom programa polaznici nauče poznavati sigurnu i pravilnu uporabu sredstava za rad, poznavati organizaciju rada, tehnike i sredstva u kozmetičkom salonu, uspješno komunicirati s korisnicima usluga, upotrebljavati stručnu literaturu, rukovati osnovnim tehničkim sredstvima koja se primjenjuju u kozmetici, pripremati određene preparate, izrađivati i nanositi maske, provoditi osnovne i temeljne kozmetičke tretmane, provoditi dezinfekciju sredstava i opreme u salonu, provoditi sterilizaciju sredstava koja se koriste u provođenju kozmetičkog tretmana.

Uvjeti za upis programa:
- navršenih 17 godina
- završena srednja škola, najmanje u trogodišnjem trajanju
- liječničko uvjerenje o posjedovanju psihofizičkih osobina potrebnih za obavljanje poslova (dobiva se kod liječnika opće prakse)

Isprave potrebne za upis:
- završna svjedodžba srednje škole
- rodni list
- domovnica

Nakon uspješno završenog programa dobiva se Uvjerenje o usavršavanju koje se može evidentirati u elektroničkom zapisu podataka iz područja radnih odnosa (e-radnoj knjižici). Prijave za upis se primaju tijekom cijele godine, a nastava počinje po formiranju grupe.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi