Jačanje kompetencija odgojno-obrazovnih djelatnika

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 6 dan(a)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Pučko otvoreno učilište Varaždin

Kategorija: Tečajevi

Opis

Cilj radionica je jačanje osobnih i profesionalnih kapaciteta djelatnika koji su danas sve više izloženi izazovnim i zahtjevnim profesionalnim situacijama i konfliktima.
Radionice će biti bazirane na realitetnoj terapiji i teoriji izbora, a svoja znanja i vještine polaznici će moći koristiti za unapređivanje suradnje s djecom/ učenicima, roditeljima, kolegama, ali i u privatnim odnosima.
Kroz aktivnosti radit će se na stavovima koji dovode do narušavanja odnosa u odgojno-obrazovnim ustanovama, važnosti postavljanja vlastitih granica, te unapređenju odnosa s drugim ljudima. Usvajat će se obrasci nenasilne komunikacije, asertivnosti, te reflektiranja. U radu će se koristiti mnoštvo zabavnih i kreativnih metoda i tehnika, koje će polaznici moći koristiti u individualnim i grupnim aktivnostima u svojim ustanovama.
 
Trajanje jedne radionice: 90 minuta, ovisno o grupnoj dinamici
 
Broj radionica: 6 radionica, jednom na tjedan
 
Ciljana skupina: odgajatelji, nastavnici, učitelji, profesori
 
Voditeljica:
Eva Brlek magistrirala je edukacijsku rehabilitaciju na Edukacijsko rehabilitacijski fakultetu u Zagrebu. Nakon fakulteta pohađa četverogodišnju poslijediplomsku edukaciju iz realitetne psihoterapije u organizaciji William Glasser instituta iz Los Angelesa i Inštituta za Realitetnu terapiju u Kranju.  Završila je mnoštvo dodatnih tečaja iz dječjeg razvoja, te terapijskih postupaka koji doprinose razvoju sposobnosti, znanja, i interesa kod djeteta. Radi u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar kao defektolog-rehabilitator.Vlasnica je i direktorica Kabineta za razvojnu podršku i savjetovanje „Nueva“, koji je prvi kabinet na području Varaždinske županije koji nudi usluge razvojne procjene, edukacijsko rehabilitacijsku podršku, te psihoterapijsko savjetovanje.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.