Što se da, to se više ne vraća! Ili?

Razvoj roditeljskih vještina

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 6 dan(a)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Pučko otvoreno učilište Varaždin

Kategorija: Tečajevi

Opis

Radionice su namijenjene roditeljima koji žele unaprijediti svoje roditeljske vještine, koji se nose sa „izazovnim „ ponašanjima svojeg djeteta, koji  žele unaprijediti odnos sa svojim djetetom ili doznati više o razvojnim miljokazima.
Radionice će biti iskustvenog tipa, te će sami roditelji određivati teme i dinamiku rada u grupu, sukladno njihovim interesima i potrebama. Govorit će se o potrebama djeteta i roditelja, te načinima njihovog zadovoljenja, te vježbati komunikacijske vještine koje su ključne za dobre odnose. Roditelji će usvajati znanja i vještine potrebne za bolje nošenje s roditeljskom ulogom, dijeliti će svoja iskustva, te pružati podršku jedni drugima.
 
Trajanje: 90-120 minuta, ovisno o grupnoj dinamici
 
Broj radionica: 6 radionica jednom na tjedan
 
Ciljana skupina: odgajatelji, učitelji, profesori
 
Voditeljica:
Eva Brlek magistrirala je edukacijsku rehabilitaciju na Edukacijsko rehabilitacijski fakultetu u Zagrebu. Nakon fakulteta pohađa četverogodišnju poslijediplomsku edukaciju iz realitetne psihoterapije u organizaciji William Glasser instituta iz Los Angelesa i Inštituta za Realitetnu terapiju u Kranju.  Završila je mnoštvo dodatnih tečaja iz dječjeg razvoja, te terapijskih postupaka koji doprinose razvoju sposobnosti, znanja, i interesa kod djeteta. Radi u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar kao defektolog-rehabilitator.Vlasnica je i direktorica Kabineta za razvojnu podršku i savjetovanje „Nueva“, koji je prvi kabinet na području Varaždinske županije koji nudi usluge razvojne procjene, edukacijsko rehabilitacijsku podršku, te psihoterapijsko savjetovanje.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.