Srednje škole - obrazovanje u inozemstvu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Integraledu

Kategorija: Tečajevi

Opis

Srednjoškolsko obrazovanje je presudno prilikom usmjeravanja učenika kako bi ispunili svoj puni potencijal. Integral Vam pomaže u odabiru najbolje srednje škole u inozemstvu koja u potpunosti odgovara željama, potrebama i mogućnostima svakog od naših klijenata. S Vama smo od prvog trenutka kada se pojavi želja za informacijom o srednjim školama u inozemstvu pa sve do trenutka kada učenici prime svoje diplome; ali naše partnerstvo nastavlja se i dalje.

Pomažemo Vam i vodimo Vas kroz proces odabira optimalnog akademskog programa i škole te kroz cijeli proces prijave i upisa u školu. Za Vas organiziramo posjete željenim školama kako bi se budući učenici što bolje mogli prilagoditi novom okruženju.

Tijekom učenikovog srednjoškolskog obrazovanja brinemo se ne samo o njegovoj/njezinoj dobrobiti i akademskom uspjehu, već i po završetku srednje škole usmjeravamo naše klijente prilikom odabira i upisa na pravo sveučilište i studij.

Naši klijenti glavno su mjerilo uspjeha jer njihov uspjeh je ujedno i uspjeh Integraledua!

  • Britanski sustav obrazovanja
  • International Baccalaureate - IB
  • Njemački obrazovni sustav
  • Švicarski obrazovni sustav
  • Američki obrazovni sustav
  • Francuski obrazovni sustav

Zašto odabrati Integral?

Svaki roditelj vodi svoje dijete dok ono ne učini prve samostalne korake. Tamo je kada dijete posrne ili odabere pogrešan put. Pruža svoje vrijeme i brigu te mašta o tome da mu pruži najbolju moguću budućnost. Integral već 20 godina pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje djece te da odaberu prigodan put ka ostvarenju njihovih ciljeva. Naše iskustvo i naši profesionalni savjetnici omogućuju nam da vam ponudimo pojedinačna rješenja za svakoga. To je naša jedinstvena prednost u usluzi vama, roditeljima.

    1. IZBOR DRŽAVE
Svaka europska država ima svoje kulturološke posebnosti, različite obrazovne programe i vrste škola. Iskoristite naše iskustvo u odabiru.

    2. IZBOR AKADEMSKOG PROGRAMA
Različiti obrazovni programi (GCSE, A razine, IB) imaju posebnosti koje određuju daljnju akademsku i profesionalnu karijeru mladog čovjeka. Mi ćemo Vam dati informacije o mogućnostima koje se pojavljuju pred učenicima nakon završetka svakog od programa.

    3. IZBOR ŠKOLE
U Europi postoji na tisuće privatnih škola. Svaka od njih ima svoje posebnosti i individualni pristup učeniku. Mi ćemo Vam pomoći odabrati najpogodniju za Vaše dijete.

    4. PRIJAVA I UPIS
Mi ćemo pripremiti potpunu dokumentaciju za prijavu te je u Vaše ime predati. Većina elitnih škola od kandidata traže da polažu prijemne ispite koje, zbog vaše udobnosti, možemo organizirati u našem uredu ili British Councilu.

    5. VOĐENJE KORESPONDENCIJE
Za vrijeme prijava, nužni su svakodnevni kontakti s odabranim školama te plaćanje različitih troškova – mi to možemo činiti umjesto Vas te pratiti napredak procesa.

    6. PRETHODNA POSJETA
Nakon što odaberete nekoliko škola, bilo bi dobro da ih posjetite, razgledate školski kompleks i susretnete se s voditeljem upisa. Mi ćemo vam pomoći pri dogovaranju susreta te cjelokupnom organizacijom Vašeg putovanja i boravka u odabranoj državi.

   7. OSIGURAVANJE STARATELJA

Pomažemo pri osiguravanju staratelja za učenike mlađe od 18 godina koji će se školovati u Ujedinjenom Kraljevstvu.

    8. IZBOR PREDMETA

Upis na fakultet može ovisiti o vrsti i broju predmeta koji su se učili u srednjoj školi. Ovisno o interesima i ambicijama Vašeg djeteta, moći ćemo odrediti najbolju kombinaciju.

    9. POTVRDA MJESTA

Prije konačnog upisa, ponovno je potrebno predavanje dokumenata i novčane transakcije koje možete povjeriti nama.

    10. PUTOVANJE

Kod nas možete rezervirati odgovarajuće letove i sklopiti neophodno osiguranje za vas i vaše dijete.

     11. VEZA SA ŠKOLOM ZA VRIJEME DJETETOVA BORAVKA TAMO
Naši savjetnici mogu biti Vaša veza sa školom za različita administrativna i osobna pitanja.

    12. PRAĆENJE RAZVOJA I REZULTATA

Za vrijeme prve godine, pripremit ćemo Vam prijepis ocjena i izvješća o napretku i prilagodbi Vašeg djeteta.

    13. KONZULTACIJE OKO NASTAVKA ŠKOLOVANJA
Naši konzultanti za visoko obrazovanje stoje Vam na raspolaganju te Vam mogu pojasniti mogućnosti za prijave u inozemstvu.

 

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi