Jezični tečaj: TASIS - Lugano, Švicarska

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 44.200 kn + PDV

Naziv: Integraledu

Kategorija: Tečajevi

Opis

Uzrast: 11 - 18

Francuski engleski, talijanski ili njemački

Datum početka: 23. lipnja – 11. kolovoza

Grupe: do 12 osoba

Cijena u kunama od:

44 200 kn

Cijena uključuje:

 • Cijena uključuje:
 • Smještaj na kampusu
 • Naknadu ovisno o tečaju
 • Puni pansion (topli ručak)
 • Ispit za određivanje razine znanja, nastavne materijale,
 • diplomu o završenom tečaju
 • Sportski i zabavni program, izleti
 • Stalni nadzor polaznika
 • Pranje odjeće polaznicima
 • 24-satni telefon za hitne slučajeve
 • Osiguranje: zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode*
 • Transfer od/do aerodroma u Milanu između 8 i 17h

Škola i smještaj

Glavna zgrada američke škole u Švicarskoj smještena je u slavnoj Villi de Nobili. Polaznici su smješteni na kampusu, u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama sa zajedničkim kupaonicama koje dijele, ili u mini studijima na 2 kata koji dijele s 3 drugih polaznika. Glavni jezik komunikacije je engleski.

Nastava

Polaznici mogu umjesto jezičnog tečaja izabrati neki drugi modul (samo jedan).
Jezični modul
(11-13 godina, 14-18 godina)
Tečaj uključuje jezične vježbe na engleskom, francuskom, talijanskom jeziku za početnike (11 do 13 godina) i intenzivnom talijanskom (14 do 18 godina). Nastava se održava 4 sata svaki radni dan u prijepodnevnim satima.
Arhitektura i dizajn
(14 – 18 godina, 23. lipnja – 19. srpnja**)
Polaznici proučavaju klasičnu arhitekturu iz 19. stoljeća, skiciranje i modeliranje te sve to predstavljaju na ljetnom festivalu umjetnosti u posljednjem tjednu tečaja. Polaznici idu i na tematske izlete u Basel, kapelicu u Ronchampu i muzej Vitra Design u Njemačkoj. Tečaj se održava u posebnom studiju i vode ga iskusni stručnjaci.
Аkademsko pisanje
(14 – 18 godina, 23. lipnja- 19. srpnja)
Polaznici poboljšavaju svoj stil akademskog pisanja kroz pisanje kritičnih članaka, eseja, itd. Polaznici pored toga provode istraživanje i stvaraju portfolio. Polaznici trebaju imati naprednu razinu poznavanja jezika.
Talijanska kuhinja
(14 – 18 godina, 22. srpnja – 11. kolovoza)
Polaznici pripremaju autentičnu talijansku hranu. Posjećuju se tvornice sira i mesa, uči se o različitim začinima, uče se novi recepti, koji polaznici poslije mogu prenijeti u vlastitu kuhinju.
International Baccalaureate Prep
(14 – 18 godina, 22. srpnja- 11. kolovoza)
Uči se o tri glavne komponente IB programa: teoriji znanja, proširenom eseju i CAS ( Creativity, Action, Service), kao i tehnike za uspješno rješavanje programa kao što su postavljanje realnih ciljeva i organiziranje svog vremena.
Lean Startup Masterclass
(14 – 18 god., 23. lipnja– 19. srpnja)
Ovaj je program namijenjen polaznicima koji žele započeti vlastiti posao. Iskusni predavači pokazat će polaznicima kako koristiti nove tehnologije i kako razviti svoje ideje u praksi.
Moda i dizajn
(14 – 18 godina, 22. srpnja – 11. kolovoza)
Ovaj tečaj upoznaje polaznike s privlačnim i tajanstvenim svijetom mode i tekstilnog dizajna.
Polaznici uče o: marketingu, brendingu, psihološkom utjecaju boja, razvoju modnih trendova i još mnogo toga. Polaznici prolaze kroz cijeli proces - od početka stvaranja i rađanja ideje, kroz realizaciju i proces proizvodnje, do prezentacije fi nalnog proizvoda. Ovaj program uključuje posjećivanje tekstilnih tvornica u Comu i poznatih, renomiranih modnih kuća u Milanu.
Мjuzikl
(11 –13 godina, 14-18 godina)
Program ovog tečaja uključuje: pjevanje, glumu, plesanje i unapređenje umijeća govorenja i govorništva. Dodatno, polaznici uče o nastupu na pozornici, pantomimi, pisanju scenarija i  režiranju. Polaznici nastupaju za cijeli kamp na fi nalnoj večeri.
Digitalna fotografija
(11–13 godina, 14–18 godina,)
Tečaj o osnovama digitalne fotografi je koji predaju iskusni fotografi . Fotografi pokazuju polaznicima i uče ih kako raditi s kompleksnim profesionalnim fotoaparatima i softveru za uređivanje fotografi ja. Fokus ovog tečaja su: kompozicija, tehničke vještine, slikanje arhitekture i krajolika. Fotoaparati su osigurani u kampu.
Day camp
(11 – 13 god.) (14 – 18 god.)
Ovaj tečaj traje samo preko dana i ne uključuje ostajanje polaznika u kampu preko noći. Ovaj modul je svaki dan i uključuje sve aktivnosti i izlete ljetnog tečaja. Ručak i sendviči su osigurani.
Nogomet s mladom reprezentacijom “Milana”
(11 – 13 god.) (14 – 18 god.)
Jedinstvena prilika koja omogućuje treniranje s mladom reprezentacijom “Milana” pod vodstvom i nadzorom profesionalnih trenera. Nogometni treninzi održavaju se 3 puta tjedno i traju sat i 30 minuta. Polaznici dobivaju dres “Milana”.
Košarka s mladim timom “Armani”
(11-13 god.) (14-18 god.)
Treneri su profesionalci koji treniraju mladi olimpijski “Armani” tim, a svaki polaznik dobije dres kluba. Trening se održava 2 puta tjedno i traje sat i 30 minuta.
Тeniska akademija
(11-13 godina)
Treninge provode ovlašteni teniski treneri u grupama do 20 osoba. Trening traje sat i pol, 2 puta tjedno, a polaznici dobivaju torbu, majicu, kratke hlače i čarape, no rekete moraju ponijeti od doma.
Golferska akademija
(11-13 godina)
Ovaj tečaj zahtijeva preporuku ili člansku iskaznicu golf kluba i namijenjen je osobama koje imaju prethodno iskustvo u golfu. Tečaj se odvija dva puta tjedno u grupama od maksimalno 8 osoba. Polaznici će koristi obližnji golf teren i trebaju donijeti vlastitu opremu (cipele i palice za golf).
Crossfit
(14-18 godina)
Ovaj je program za one koji se žele dovesti u formu s intenzivnim programima vježbanja aerobika, calaneticsa, dizanja utega i još mnogo toga.

Sport i izleti

Objekt kampa uključuje: bazen, športsku dvoranu za aerobik, košarku, nogomet, skvoš, badminton, tenis i odbojku, atelje za umjetnost i kazalište. Pored toga, obično se zadnja dva dana kampa polaznicima organiziraju i ponude dodatni izleti za dodatnu naknadu na mjesta poput: Firence, Rima, Venecije, i Cote d’Azura.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi