Jezični tečaj: Advanced studies - Oxford, Cambridge, London

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 26.845 kn + PDV

Naziv: Integraledu

Kategorija: Tečajevi

Opis

Uzrast: 16 -19

Engleski

Datum početka: 8. srpanj - 4. kolovoz

Tečaj koji će vam najbolje dočarati kako je biti student na prestižnim sveučilištima Oxford i Cambridge i King's College London čiji je obilazak obavezni dio ovog tečaja, a neki predavači su bivši studenti ili profesori tih poznatih sveučilišta.

Min. razina engleskog jezika: Advanced

Grupe: 1-6 osoba

Cijena u kunama od:

26 845 kn

Cijena uključuje:

 • Smještaj u studentskom domu
 • Puni pansion
 • Nastava prema odabranoj vrsti tečaja
 • 1 “master class” tjedno
 • Nastavne materijale
 • Izvještaj i potvrdu o završetku tečaja
 • 3 cjelodnevna izleta uz dvotjedni tečaj
 • 1 poludnevni izlet tjedno
 • Zabavni program popodne i navečer
 • Korištenje interneta i Wi-Fi
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • 24h telefon za hitne slučajeve
 • Prijevoz od/do zračne luke Heathrow i Gatwick pri dolasku/odlasku između 10-22 h

Tečaj

Nastava je organizirana po uzoru na način studiranja na Sveučilištima Oxford i Cambridge. Program je namijenjen polaznicima s visokom razinom znanja engleskog jezika ili onima kojima je engleski materinji jezik, uključujući tako polaznike iz SAD-a. Pri upisu se polaže test za određivanje razine znanja. Nastava se održava u manjim grupama i uglavnom je vođena bivšim studentima i predavačima s Oxforda i Cambridgea. Svaki polaznik odabire dva od ponuđenih predmeta kako bi unaprijedio svoja znanja i vještine.
Master Class: Svaki tjedan održava se “master class” - predavanje usmjereno na razvoj ključnih osobnih vještina: vođenje prezentacije, sudjelovanje u debatama ili pregovorima, rješavanje problema, upravljanje vremenom. Odvojeno je i vrijeme za individualne konzultacije s predavačem, jednom tjedno. Po želji studenti mogu sudjelovati u pripremama za SAT ili IELTS. Održavaju se dva školska sata tjedno i odabiru se pripreme samo za jedan ispit. Na predavanjima za IELTS radi se na vještini pisanja, a na predavanjima za SAT vježba se čitanje, pisanje i matematika. Program pomaže svima da poboljšaju svoj vještine za učinkovitije učenje.
Dodatna predavanja na Oxfordu i Cambridgeu
Uz svakodnevnu nastavu polaznici sudjeluju i u kreativnom radionicama odabirući jedno područje svaka 2 tjedna. U ta dva tjedna provode se tri predavanja, nakon kojih polaznici predstavljaju svoj projekt. Svaki polaznik bira među ponuđenim temama:
Poduzetništvo – priprema poslovnog plana za proizvod ili uslugu koju polaznik želi pretvoriti u posao.
Novinarstvo – priprema časopisa s odabranim događajima tijekom tečaja.
Stvaranje filma – izučavaju se osnovne tehnike rada pri stvaranju fi lma na temu koju odabiru polaznici.
Kazalište – nije potrebno prethodno iskustvo već samo entuzijazam i kreativne misli. Priprema se izvedba.
Urban Sketching – radionica je fokusirana na likovnu umjetnost i uključuje skiciranje i slikanje poznatih krajolika i zgrada u Oxfordu.
Debata – polaznici će biti obučeni za pripremu čvrstih argumenata i sudjelovanje u raspravi.
Teme radionica bit će potvrđene nekoliko tjedana prije početka programa i polaznici ih tada odabiru. Formalna oproštajna zabava održava se posljednji dan.

Slobodno vrijeme

Za večernje sate pripremljen je raznovrstan zabavni program i polaznici mogu sudjelovati u kvizovima, kuglanju, fi lmskoj večeri, natjecanjima, pizza partyju. Svakog je tjedna jedna večer slobodna, a polaznici to vrijeme mogu iskoristiti za pripremanje i usavršavanje.
Kamo ići:
Program se izvodi istodobno na tri najprestižnija sveučilišna kampusa u Velikoj Britaniji. Polaznici mogu odabrati Oxford, Cambridge ili London.
Magdalene College, Cambridge University
Osnovan 1428. godine, Magdalene College nalazi se u blizini slikovite rijeke Cam. Istoimeni most – Magdalene, nalazi se u neposrednoj blizini koledža i samog centra Cambridgea. Polaznici imaju pristup računalnoj so11 bi i bežičnom internetu. Organiziran je smještaj u jednokrevetnim sobama u studenskom domu na kampusu. Na svakom katu je zajednička kupaonica. Može se koristiti perilica za pranje rublja.

Izleti

Organizirani su izleti u London, Fitzwilliam Musem i šetnja po Grantchester Meadow uz rijeku Cam.
Brasenrose College, Oxford University
Brasenrose se nalazi na izvrsnoj lokaciji - u samom srcu Oxforda, uz poznatu Knjižnicu Bodleian.
Učionice i kantine nalaze se u glavnoj zgradi koledža u centru grada, blizu poznate zgrade Radcliff e Camera. Mogu se koristiti računalna soba i Wi-Fi. Brasenrose su pohađali
i David Cameron, Michael Palin i William Golding. Polaznici su smješteni u krilo Frewin Court, pokraj svjetski poznatog studentskog kluba - Oxford University Student Union (OUSU). Sve su sobe jednokrevetne i dijele zajedničku kupaonicu uz moguće korištenje perilice za rublje. Organiziran je ručak u restoranima u gradu, a naknada je uključena u cijenu tečaja.

Organizirani su izleti u London, Bodleian Library, Ashmolean Museum, Christ Church
College na kojem su snimani Harry Potter fi lmovi.

King’s College, London
King’s College prestižno je sveučilište u srcu Londona. Uvršteno je među vrhunska sveučilišta u Velikoj Britaniji i diljem svijeta. Ljetni se tečajevi održavaju na kampusu Strand, 10 minuta šetnje od trga Trafalgar. Na raspolaganju su velike prostorije za učenje i Wi-Fi.

Tečaj Tijekom Londonskog tečaja polaznici biraju pohađati samo jedan glavni i jedan specijalizirani predmet tjedno. Glavni predmet može se mijenjati svaki tjedan i izvodi se jednom dnevno
po 2 školska sata, pet dana u tjednu. Nastava specijaliziranog predmeta izvodi se u trajanju od 5 punih sati tjedno.
Glavni predmeti:
Psihologija; Matematika; Biokemija; Poslovne znanosti; Fizika; Engleska književnost; Pripreme za IELTS.
Specijalizirani predmeti: Engleska povijest; Tehničke znanosti; Makro i mikroekonomija; Filozofija; Uvod u medicinu.

Smještaj

Smještaj se nalazi u studenskom domu Moonraker Point, koji je udaljen od King’s Collegea nekoliko stanica podzemnom željeznicom. Objekt je nedavno obnovljen i nudi moderne jednokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom. Na raspolaganju su perilica i Wi-Fi.

Izleti i slobodno vrijeme

Organizirani su izleti u Brighton, Oxford, Buckinghamsku palaču, londonske muzeje, zabavni park, London Dungeon i odlazak na mjuzikl. U zabavnom programu u poslijepodnevnim i večernjim satima sudjeluju i polaznici standardnog tečaja koji se istodobno održava na King’s Collegu.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi