Jezični tečaj: Downside school

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 16.110 kn + PDV

Naziv: Integraledu

Kategorija: Tečajevi

Opis

Uzrast: 12-17

Engleski

Datum početka: 30. lipnja – 25. kolovoza

Idealna prilika za sve od 14 do 17 godina da  uče engleski i sudjelujući u raspravama razvijaju vještine kritičkog razmišljanja o globalnim pitanjima u područjima politike, ekonomije i prava.

Min. razina znanja za akademski tečaj: Intermediate

Grupe: do 15 osoba

Cijena u kunama od:

16 110 kn

Cijena uključuje:

 • Smještaj u studentskom domu s punim pansionom
 • Tečaj i potvrdu o završetku
 • Test za određivanje razine znanja i nastavne materijale
 • 1 poludnevni izlet tjedno
 • 1 dodatni poludnevni izlet svaka dva tjedna
 • 2 jednodnevna izleta tjedno, uključujući 1 ulaznicu
 • Sportske i zabavne programe svaki dan
 • Stalnu pratnju učenika
 • Pranje rublja učenika jednom tjedno
 • Korištenje interneta i Wi-Fi
 • 24h telefon za hitne slučajeve
 • Prijevoz od i do zračne luke Heathrow po dolasku od 10 do 18h i prilikom odlaska od 11 od 19h. Prijevoz je grupni i postoji mogućnost čekanja u zračnoj luci 2-3 sata zajedno s predstavnikom škole.

Škola

Downside School nalazi se u Somersetu - jednom od najljepših područja u Engleskoj. Veličanstvene školske zgrade nalaze se u podnožju brežuljaka Mendip Hills, u neposrednoj blizini starog benediktinskog samostana. Škola je smještena samo 25 minuta južno od Batha, te 2 sata od Londona. Kampus je površine 500 jutara i ima izvrsne sadržaje za nastavu i zabavu. Računala s Internet vezom su dostupna u određene sate, a na određenim mjestima na kampusu postoji i Wi-Fi.

Smještaj

Spavaonice koje škola nudi su standardne sobe s 1 ili 2 ležaja i kupaonicom. Postoji i nekoliko soba s 4-8 kreveta. U ponudi je puni pansion, a na zahtjev je dostupan i menu za vegetarijance ili drukčiju prehranu. Polaznici tečaja mogu objedovati u velikoj blagovaonici s obilježjima starinske arhitekture.

Tečajevi

Ljetni tečaj
Program uključuje 20 nastavnih sati engleskog jezika tjedno, a četvrtkom i petkom i raznoliki
sportski i zabavni program. Svakodnevno su u ponudi 2-3 različite aktivnosti i sport, koji uključuju sljedeće: kuhanje, plivanje, fotografi ranje, ples, nogomet, modni dizajn, badminton, talent show i dr.
Dodatni sportski sadržaji
Uz nadoplatu programa ljetnog tečaja nudimo treninge s profesionalnim instruktorima šest sati tjedno: Tenis – treninzi se provode na području škole Jahanje – treninzi se provode u konjičkom klubu u blizini škole. Nastava jahanjase održava ukoliko ima najmanje 5 prijavljenih učenika.
Akademski tečaj
Tjedni program tečaja uključuje 20 nastavnih sati engleskog jezika u grupama do 15 osoba, te 16 popodnevnih nastavnih sati u grupamado 12 osoba. Popodnevna nastava engleskog jezika je usmjerena prema akademskim ciljevima i predmetima iz programa srednjoškolskog obrazovanja, prirodoslovnih znanosti, matematike, povijesti i zemljopisa. Jednu večer tjedno, organizira se vrijeme za samostalno učenje. Ovi polaznici ne sudjeluju u zabavnim programima. Potrebna je minimalna srednja razina poznavanja jezika, a za upis na tečaj polaže se ispit. Za provođenje tečaja mora postojati najmanje pet prijavljenih.

Sport i slobodno vrijeme

Učenici u školi imaju na raspolaganju: igre na otvorenom, teniske terene, sportsku dvoranu, 25 metarski bazen, kazalište, računalnu učionicu. Učenici svake večeri sudjeluju u raznim aktivnostima za zabavu i upoznavanje s drugim učenicima.

Izleti

Učenici u oba programa sudjeluju u dva cjelodnevna i jednom poludnevnom izletu tjedno, što uključuje i jednu ulaznicu. Predložena odredišta su: London, Oxford, Salisbury i Stonehenge, Cardiff ,Cheltenham, Warwick Castle i Safari park Longleat. Poludnevni izleti su u Bath, Bristol i špilje Wookey Hole. Program ljetnog tečaja uključuje i dodatne poludnevne izlete svaka dva tjedna u Bristol Zoo, klisuru Cheddar Gorge, grad Wells ili špilje Wookey Hole.
Dvodnevni izlet u London
Uz nadoplatu dostupan je i izlet s noćnim putovanjem u London. Grupa se formira s najmanje 10 polaznika.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi