HR analitika – praktična radionica

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 1.899 kn + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

Opis seminara:

Prema najnovijem istraživanju My HR Future, na prvom mjestu HR vještina potrebnih za budućnost nalazi se “people analytics”. Vještina razumijevanja, upravljanja i korištenja podataka u svrhu donošenja odluka o ljudima jedna je od vještina koja u najvećoj mjeri nedostaje HR stručnjacima. Ukoliko se ovakva situacija ne promijeni, analitiku ljudi preuzeti će druge poslovne funkcije i time oslabiti važnost i moć funkcije HR-a. Područje upravljanja ljudskim potencijalima u današnje vrijeme mora biti bazirano na kvalitetnoj analitici i vođeno podacima. Svrha ovog seminara je uvesti polaznike u područje HR analitike naznačujući važnost ne samo metrike, već i prediktivnih analiza koje imaju moć predviđanja budućih poslovnih i ljudskih ishoda. Seminar je zamišljen kao praktična radionica, gdje će putem analize realnih podataka polaznici steći konkretne vještine korištenja analitike te donošenja odluka vezanih uz ljude temeljem podataka. Osnovno znanje statistike je poželjni, ali nije neophodno za praćenje seminara.

Osmisli smo ovaj seminar sa ciljem uvođenja polaznika u područje mjerenja i analitike u ljudskim potencijalima. U prvom dijelu polaznicima će biti prikazano stanje područja, kako kroz praktične primjere i modele, tako i kroz stav akademske zajednice. U drugom dijelu, kroz primjere najbolje prakse, polaznici će steći uvid u to kako HR analitiku rade najbolji te kako se isti primjeri mogu preslikati u novi kontekst učeći pritom kako osmisliti projekt HR analitike u vlastitoj organizaciji. Kroz brojne praktične vježbe u programima Excel i SPSS, polaznici će raditi na analizama podataka, razumijevanju rezultata te primjeni rezultata u donošenju odluka i planiranju budućih HR aktivnosti. Kroz ovakve vrijedne praktične vježbe, polaznici će steći znanje oblikovanja projekata HR analitike, mjerenja, analitike i donošenja odluka temeljem podataka. Naposljetku, polaznici će osmisliti način na koji podatke iz vlastitih tvrtki koristiti u predviđanju važnih ljudskih ishoda i kako pokrenuti projekte HR analitike u vlastitim tvrtkama.

Po završetku programa, polaznici će:

  • Razumjeti područje HR analitike i primjere najboljih praksi
  • Primijeniti primjere najboljih praksi HR analitike u novom kontekstu
  • Provesti prediktivne analize i interpretirati rezultate
  • Dati prijedlog HR aktivnosti temeljem podataka
  • Predložiti projekt HR analitike u vlastitoj organizaciji

Kome je program namijenjen:

Glavni izvršni menadžeri (CEO), Menadžeri, HR menadžeri i specijalisti, podatkovni analitičari/stručnjaci

Seminar će se sastojati od:

  • Predavanja
  • Praktičnih vježbi
  • Analiza slučajeva
  • Grupnih diskusija

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 08.11.2019. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 25.10.2019., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 25.10.2019.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi