Zdravstveni turizam - pojedinačni moduli

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 3 mjesec(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi

Opis

Program usavršavanja za voditelja/icu u zdravstvenom turizmu - pojedinačni moduli

S obzirom na to da se sve veći broj zainteresiranih osoba želi obrazovati u specifičnom području zdravstvenoga turizma, odlučili smo ponuditi obrazovanje iz svake pojedine grane zdravstvenoga turizma zasebno.  Na taj način smo obrazovni program za voditelja u zdravstvenome turizmu, koji Učilište Ambitio nudi formalno kao zaokruženu cjelinu, ponudili podijeljen na 13 zasebnih nastavnih cjelina. Time omogućavamo fleksibilnost polaznicima u izboru obrazovanja prema osobnoj potrebi odnosno potrebama poslodavaca. Prednost ovakvog obrazovanja je optimizacija i ušteda vremena u svladavanju željenih i potrebnih vještina, ali i ekonomičnost u plaćanju vlastitog obrazovanja gdje se plaća samo odabrana cjelina odnosno obrazovni modul.

Način svladavanja modula

Svladavanje pojedinačnog modula omogućeno je u potpunosti putem e-učenja i ne zahtjeva dolaske u učionicu. Time smo omogućili polaznicima potpunu autonomnost i maksimalnu fleksibilnost. Odabirom pojedinačnog modula, uplatom školarine za navedeni modul i slanjem zahtjeva za pristup sustavu za e-učenje, Učilište Ambitio šalje pristupne podatke sustavu za e-učenje. Od dana slanja pristupnih podataka polaznici imaju 3 mjeseca prava pristupa zakupljenom modulu.

Popis pojedinačnih modula:

 • poduzetništvo u zdravstvenom turizmu
 • organizacija poslovanja u zdravstvenom turizmu
 • medicinski aspekti u zdravstvenom turizmu
 • wellness aspekti u zdravstvenom turizmu
 • lječilišni aspekti u zdravstvenom turizmu
 • turistička ponuda na destinaciji
 • komunikacija u zdravstvenom turizmu
 • marketing u zdravstvenom turizmu
 • prodaja u zdravstvenom turizmu
 • informacijske tehnologije u zdravstvenom turizmu
 • pravni propisi i standardi u zdravstvenom turizmu
 • engleski jezik u zdravstvenom turizmu
 • talijanski jezik u zdravstvenom turizmu

Potvrda nakon završetka pojedinog modula

Upisom u pojedinačne module obrazovanje se provodi neformalno i odvija se putem e-učenja te se završetkom pojedinačnog modula dobiva Potvrda o završenom pojedinačnom modulu, tj. za svaki modul dobiva se posebna potvrda koja svakako ulaze u životopis.

Svladavanjem svih pojedinačnih modula do javne isprave s upisom u e-knjižicu

Ako se najprije upisuju pojedinačni moduli i s vremenom završe svi, a tek potom osoba upiše program formalno, moguće je priznavanje završenih modula. Tada bi osoba trebala samo odslušati predavanja i odraditi praktičnu nastavu te, nakon uspješne položene završne provjere znanja, dobiti javnu ispravu s upisom u e-radnu knjižicu.

Ako ste zainteresirani za pojedinačne module, možete ispuniti prijavni obrazac za željeni pojedinačni modul na http://uciliste-ambitio.hr/zdravstveni-turizam/pojedinacni-moduli/ te ujedno saznati više o cijeni pojedinačnih modula u zdravstvenom turizmu.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi