Radionice "Dentalni asistent"

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Od 700 kn

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: Tečajevi

Opis

 

Učilište Ambitio uz svoje formalne programe obrazovanja provodi od 2017.godine i razne radionice. Dodatnom ponudom želimo svojim, ali i svim ostalim zainteresiranim polaznicima omogućiti kontinuirani osobni razvoj s ciljem razvoja profesionalnih, ali i društvenih kompetencija.

Vaša želja za učenjem i novim spoznajama bila je naš motiv da se upustimo u zahtjevan projekt organizacije i prezentiranja tema, za koje smo procijenili da bi Vas mogle zanimati i naći konkretnu primjenu u Vašim radnim okruženjima. Zajedničko druženje, razmjena iskustava i znanja omogućit će zajednički utjecaj na razvoj kvalitete struke i osobno zadovoljstvo.

Iza nas su već četiri stručno-edukativne radionice namijenjene dentalnim asistentima, doktorima dentalne medicine i svima koje zanima rad uz doktora dentalne medicine. U 2019. godini plan je organizirati nove četiri radionice sa novim atraktivnim temama koje odabiru sami polaznici radionica i za koje smtaraju da im treba novo znanje ili utvrđivanje postojećeg znanja.

Zašto radionice "Dentalni asistent"

Novosti u tehnološkom, terapijskom, administrativnom i svakom drugom segmentu našega rada dio su naše svakodnevice. Katkad je teško biti u tijeku sa svim promjenama i zahtjevima koji se pred nas postavljaju. Stoga je i doprinos Učilišta u tom smislu usmjeren na organiziranje ovakvih profesionalno usmjerenih radionica, kako bi međusobno stvorili pozitivno intelektualno okruženje u kojem možemo razmjenjivati naša iskustva, usvajati nove informacije i raspraviti naše dvojbe ili strahove.

Tema sljedeće radionice:

Sterilizacija u dentalnoj medicini; Rizični pacijent s poremećajima disanja – što bi dentalni asistent trebao znati?; Dentalno asistiranje pri izradi kombiniranih protetskih radova

Datum održavanja: 16. veljače 2019. s početkom u 9.00 h 

Trajanje radionice: od 9.00 h do cca. 16.00 h, uz pauzu za ručak i okrijepu

Mjesto održavanja: Vježbovni centar Učilišta Ambitio, Kunščak 1a, Zagreb (Črnomerec)

Način prijave: putem Obrasca za prijavu dostupnog na poveznici: http://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/obrazac-za-prijavu/. Broj mjesta na radionici je ograničen!

Praktična nastava

Radionice "Dentalni asistent" zamišljene su da osim teoretskog znanja, koje prenose vrhunski i vrlo iskusni predavači iz svoje struke, polaznici teme i praktično iskuse i vježbaju naučeno. Sav materijal potreban za praktičnu nastavu je osiguran, a polaznici nakon završetka dobivaju Potvrde o sudjelovanju sa navedenim temama koje su svladavali na radionici, te priručnik sa skraćenim prikazom radionice.

Cijena radionice

Cijena radionice iznosi 700,00 kn. Za bivše i sadašnje polaznike nekih od formalnih programa obrazovanja Učilišta Ambitio cijena radionice iznosi 500,00 kn.

 

 

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi