Tečaj stručnog usavršavanja "Dentalni asistent"

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 6 sat(i)
EduCentar cijena: Od 1.500 kn

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi

Opis

 

Učilište Ambitio uz svoje formalne programe obrazovanja provodi od 2017.godine i razne radionice. Dodatnom ponudom želimo svojim, ali i svim ostalim zainteresiranim polaznicima omogućiti kontinuirani osobni razvoj s ciljem razvoja profesionalnih, ali i društvenih kompetencija.

Vaša želja za učenjem i novim spoznajama bila je naš motiv da se upustimo u zahtjevan projekt organizacije i prezentiranja tema, za koje smo procijenili da bi Vas mogle zanimati i naći konkretnu primjenu u Vašim radnim okruženjima. Zajedničko druženje, razmjena iskustava i znanja omogućit će zajednički utjecaj na razvoj kvalitete struke i osobno zadovoljstvo.

Iza nas su već četiri stručno-edukativne radionice namijenjene dentalnim asistentima, doktorima dentalne medicine i svima koje zanima rad uz doktora dentalne medicine. U 2019. godini provodimo u suradnji s Hrvatskom komorom dentalne medicine tečajeve stručnog usavršavanja namijenjene dentalnim asistentima.

Ove stručne tečajeve u 2019. godini HKDM je vrednovala s 10 bodova!!!

Zašto radionice i stručni tečajevi "Dentalni asistent"

Novosti u tehnološkom, terapijskom, administrativnom i svakom drugom segmentu našega rada dio su naše svakodnevice. Katkad je teško biti u tijeku sa svim promjenama i zahtjevima koji se pred nas postavljaju. Stoga je i doprinos Učilišta u tom smislu usmjeren na organiziranje ovakvih profesionalno usmjerenih radionica i tečajeva, kako bi međusobno stvorili pozitivno intelektualno okruženje u kojem možemo razmjenjivati naša iskustva, usvajati nove informacije i raspraviti naše dvojbe ili strahove.

Tema sljedećeg tečaja stručnog usavršavanja:

“Gluhi, slijepi, slabovidni i pacijenti s intelektualnim poteškoćama u ordinaciji dentalne medicine – specifičnosti komunikacije; Dentalni/a asistent/ica – član tima u oralnoj medicini; Parenteralna terapija u ordinaciji dentalne medicine – što, kako i kada?”.

Datum održavanja: 07. rujna 2019. s početkom u 9:00 sati.

Trajanje radionice: od 9.00 h do cca. 16.00 h, uz pauzu za ručak i okrijepu

Mjesto održavanja: Vježbovni centar Učilišta Ambitio, Kunščak 1a, Zagreb (Črnomerec)

Način prijave: https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/obrazac-za-prijavu/. Broj mjesta na radionici je ograničen!

Praktična nastava

Radionice "Dentalni asistent" zamišljene su da osim teoretskog znanja, koje prenose vrhunski i vrlo iskusni predavači iz svoje struke, polaznici teme i praktično iskuse i vježbaju naučeno. Sav materijal potreban za praktičnu nastavu je osiguran, a polaznici nakon završetka dobivaju Potvrde o sudjelovanju sa navedenim temama koje su svladavali na radionici, te priručnik sa skraćenim prikazom radionice.

Cijena:

Cijena tečaja: 1.500,00 kn.

Za bivše i sadašnje polaznike nekih od formalnih programa obrazovanja Učilišta Ambitio odobrava 5 % popusta.

https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/misljenja-polaznika/

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi