Tečaj stručnog usavršavanja "Dentalni asistent"

Rok prijave: 19 dana do upisa
Trajanje: 6 sat(i)
EduCentar cijena: Od 1.500 kn

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: Tečajevi

Opis

 

Učilište Ambitio uz svoje formalne programe obrazovanja provodi od 2017.godine i razne radionice. Dodatnom ponudom želimo svojim, ali i svim ostalim zainteresiranim polaznicima omogućiti kontinuirani osobni razvoj s ciljem razvoja profesionalnih, ali i društvenih kompetencija.

Vaša želja za učenjem i novim spoznajama bila je naš motiv da se upustimo u zahtjevan projekt organizacije i prezentiranja tema, za koje smo procijenili da bi Vas mogle zanimati i naći konkretnu primjenu u Vašim radnim okruženjima. Zajedničko druženje, razmjena iskustava i znanja omogućit će zajednički utjecaj na razvoj kvalitete struke i osobno zadovoljstvo.

Iza nas su već četiri stručno-edukativne radionice namijenjene dentalnim asistentima, doktorima dentalne medicine i svima koje zanima rad uz doktora dentalne medicine. U 2019. godini provodimo u suradnji s Hrvatskom komorom dentalne medicine tečajeve stručnog usavršavanja namijenjene dentalnim asistentima.

Ove stručne tečajeve u 2019. godini HKDM je vrednovala s 10 bodova!!!

Zašto radionice i stručni tečajevi "Dentalni asistent"

Novosti u tehnološkom, terapijskom, administrativnom i svakom drugom segmentu našega rada dio su naše svakodnevice. Katkad je teško biti u tijeku sa svim promjenama i zahtjevima koji se pred nas postavljaju. Stoga je i doprinos Učilišta u tom smislu usmjeren na organiziranje ovakvih profesionalno usmjerenih radionica i tečajeva, kako bi međusobno stvorili pozitivno intelektualno okruženje u kojem možemo razmjenjivati naša iskustva, usvajati nove informacije i raspraviti naše dvojbe ili strahove.

Tema sljedećeg tečaja stručnog usavršavanja:

Suvremeni postupak postavljanja fiksne ortodontske naprave – uloga dentalnog asistenta; Specifičnosti rada dentalnog asistenta u ordinaciji dječje dentalne medicine; Profesionalni rizici u dentalnoj medicini “

Datum održavanja: 15. lipnja 2019. s početkom u 9:00 sati.

Trajanje radionice: od 9.00 h do cca. 16.00 h, uz pauzu za ručak i okrijepu

Mjesto održavanja: Vježbovni centar Učilišta Ambitio, Kunščak 1a, Zagreb (Črnomerec)

Način prijave: https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/obrazac-za-prijavu/. Broj mjesta na radionici je ograničen!

Praktična nastava

Radionice "Dentalni asistent" zamišljene su da osim teoretskog znanja, koje prenose vrhunski i vrlo iskusni predavači iz svoje struke, polaznici teme i praktično iskuse i vježbaju naučeno. Sav materijal potreban za praktičnu nastavu je osiguran, a polaznici nakon završetka dobivaju Potvrde o sudjelovanju sa navedenim temama koje su svladavali na radionici, te priručnik sa skraćenim prikazom radionice.

Cijena:

Cijena tečaja: 1.500,00 kn.

Za bivše i sadašnje polaznike nekih od formalnih programa obrazovanja Učilišta Ambitio odobrava 5 % popusta.

https://uciliste-ambitio.hr/radionice/dentalni-asistent/misljenja-polaznika/

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi