Što se da, to se više ne vraća! Ili?

E-tečajevi zaštite i sigurnosti

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

E-tečajevi Zaštita na raduZaštita od požara i Siguran rad s računalom namijenjeni su svim zaposlenicima unutar organizacije koji moraju proći navedenu obuku radi vlastitog zdravlja i sigurnosti ili u okviru zakonske obaveze prema ovom obliku edukacije djelatnika.

Svi navedeni tečajevi su interaktivni i multimedijalni, namijenjeni samostalnom učenju i na hrvatskom jeziku. Tečajevi su strukturirani i slijedni i polaznika vode kroz savladavanje gradiva. Polaznik pristup tečaju dobiva na godinu dana, a tijekom tog perioda tečaju može pristupati neograničeno, u vrijeme koje mu najbolje odgovara. 

Tečajevi su rađeni u suradnji sa stručnjacima zaštite na radu i usklađeni su sa zakonskim obavezama poslodavaca.

Osim navedena tri tečaja, u ponudi su još tečaj Prve pomoći Siguran rad za ovlaštenike.

Tečajevi su razvijeni na način da ih je jednostavno i brzo moguće prilagoditi potrebama i specifičnostima svake organizacije, a mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji s postojećim edukacijskim procesima.

S obzirom na to da se edukacija ove tematike najčešće organizira za sve zaposlenike, e-learning tečajevi znatno unaprijeđuju proces edukacije na način da zaposlenici ne moraju u strogo određeno vrijeme odlaziti sa svojih radnih mjesta već edukaciju prolaze kada i s mjesta s kojeg im to najviše odgovara.
 
Materijali pružaju mogućnost za ponavljanje gradiva, tako da ovo rješenje nosi mnoštvo prednosti kako za Vašu tvrtku tako i za Vaše djelatnike. 
Tečajevima se znatno pojednostavljuje praćenje čestih promjena zakona. Korištenjem e-learning tečajeva svaka promjena vidljiva je odjednom svim zaposlenicima i nema potrebe za organiziranjem dodatnih treninga.
 
U slučaju potrebe za izdavanjem službenih uvjerenja o osposobljenosti za provedbu preventivnih mjera zaštite od požara, osposobljenosti za rad na siguran način i osposobljenosti iz područja zaštite na radu, Cognita surađuje s tvrtkama ovlaštenima za izdavanje navedenih uvjerenja. Testiranje teoretskog dijela vrši se online u sklopu e-tečajeva.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.