Certifikacijski online programi

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: On-line edukacija

Opis

Nudimo vam pripremnu online edukaciju za polaganje više od 300 međunarodnih certifikacijskih ispita iz područja profesionalne informatike i upravljanja projektima. Pripremni programi uključuju gotovo 2.500 različitih online resursa:

  • Multimedijalnih, visoko interaktivnih e-learning tečajeva na engleskom;
  • Pripremnih online testova;
  • Usluga mentora online;
  • Online knjiga.

Svi resursi su razvijeni u Skillsoftu, najvećoj svjetskoj e-learning kompaniji čiji je Cognita partner i zastupnik.

Za pojedine teme, Cognita može osigurati i usluge vlastitih mentora i predavača, odnosno pripremiti kombiniranu edukaciju prilagođenu potrebama korisnika.

Obuhvaćene teme

Dostupni su programi za stjecanje certifikata dolje navedenih vendora:

  • BCS Professional Certification
  • (ISC)2
  • Cisco
  • CompTIA
  • EMC
  • Information Systems Audit and Control Association (ISACA) 
  • International Institute of Business Analysis (IIBA) 
  • International Software Testing Qualification Board (ISTQB) 
  • ITIL®
  • Linux Professional Institute (LPI)
  • Microsoft
  • Oracle
  • PRINCE2®
  • Project Management Institute (PMI)
  • ScrumAlliance 
  • VMware 

► Potpuni katalog dostupnih tečajeva možete skinuti ovdje

Tečajeve za informatičke profesionalce pronaći ćete na listu IT Courseware.
Certifikacijski programi s popisom dostupnih tečajeva i drugih online resursa za pripremu pojedinih ispita, nalazi se na listu Certification matrix.

Opis programa

U katalogu ćete pronaći sve obuhvaćene resurse, a razlikovat ćete ih prema stupcu Asset Type (na listu IT Courseware), odnosno grupirane u različite kategorije. U nastavku su opisani uključeni tipovi resursa.

E-learning tečajevi

Skillsoftovi tečajevi su strukturirani i slijedni, sadrže instrukcije koje polaznika vode kroz savladavanje gradiva, interaktivne elemente za provjeru usvojenog znanja, dodatne materijale za pomoć pri učenju i kasnijem radu (tzv. job-aids i learning-aids), te imaju ugrađenu metriku usvojenosti znanja kako bi se tečajevi uskladili sa ciljevima potrebnim za stjecanje pojedinih certifikata, ali i očekivanjima korisnika.

Noviji tečajevi uključuju video snimke koje polaznici dobro prihvaćaju, ali su također zadržani interaktivni i drugi uobičajeni elementi. Video snimke je moguće pregledavati redom kako su raspoređeni unutar tečaja, ali ih je također moguće pokrenuti i pojedinačno kako bi ih polaznici mogli koristiti onda kada im je potrebno (on-the-job performance support).

Test Prep - pripremni online testovi

TestPrep (pripremni test za certifikaciju) su pripremni online testovi koji simuliraju polaganje certifikacijskog ispita. TestPrep sadrži pitanja koja nalikuju onima koja se pojavljuju na ispitu, iako se ne radi o pitanjima sa stvarno održanih ispita. TestPrep sadrži veliki broj pitanja koja se prilikom svakog korištenja odabiru slučajnim odabirom, tako da se resurs može koristiti više puta bez ponavljanja istih testova.

TestPrep se može koristiti u dva načina rada: study i certification. Prvi način rada vremenski nije ograničen, namijenjen je učenju i uključuje detaljna objašnjenja koja se pojavljuju nakon odabira odgovora uz svako pitanje. Drugi način rada simulira certifikacijsko okruženje, vremenski je ograničen, nema objašnjenja odgovora, već tek po završetku testa prikazuje postignuti rezultat.

Mentoring Assets

Usluga uključuje online podršku mentora, certificiranih stručnjaka za određeno područje, koji zajedno imaju više od 1.000 certifikata i akreditacija. Podrška se ostvaruje putem chata u stvarnom vremenu ili slanjem pitanja mentoru putem maila ili internih poruka. Podrška se može koristiti za pomoć pri pripremi certifikacijskog ispita ili primjeni naučenog u svakodnevnom poslu.

Online knjige (Books24x7)

Na listu Certification_matrix kataloga tečajeva, pronaći ćete popis knjiga koje sadrži ITPro kolekcija online biblioteke knjiga Books24x7, a koje su namijenjene pripremi predmetnog certifikacijskog ispita. Biblioteka sadrži puni tekst knjiga i pripadajućih resursa, ali i neke funkcionalnosti koje su pripremljene posebno za profesionalne informatičare, poput mogućnosti pretrage unutar programskog kôda koji je dio teksta knjige, kao i mogućnost jednostavnog kopiranja i korištenja programskog kôda.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.