Zakoračite u svijet uspješnih i doživite svoje prvo iskustvo NLP treninga

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 570 kn + PDV

Naziv: Miroras centar za osobni rast i razvoj

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Zakoračite u svijet uspješnih i doživite svoje prvo iskustvo NLP treninga 08. i 09. prosinca 2018

NLP vještine za 21. stoljeće 
Pozivamo vas da doživite svoje prvo iskustvo NLP treninga  u Zagrebu 08. i 09. prosinca 2018. u Miroras centru!
Znamo da ste do sada bili pozivani na razne edukacije. Možda ste sa nekima bili manje ili više zadovoljni. I dobro je da je tako, jer to samo znači da sada imate iskustva i dobro znate što je to što točno ne želite, a što je to, što želite.

Kada znate što želite izbor je lak i jednostavan, zar ne?
Složit ćete se sa nama da godine nisu bitne, mnogo je važniji prvi korak, usuditi se i napraviti nešto za sebe bilo kada, a sada je možda pravo vrijeme za tu odluku...

NLP First Step je trening smo kreirali za sve Vas koji želite prvi put zakoračiti u NLP svijet i otkriti kako pronalaziti i koristiti stanja uma kao što su motivacija, ustrajnost, suosjećanje, ljubav, samopuzdanje, povjerenje, kreativnost... NLP nas uči kako pronaći resurse u odgovarajućem trenutku i dostići željeno stanje, stanje uma koje nam omogućuje ostvarenje željenih ciljeva.
Prijavite se, napravite Vaš prvi korak u NLP svijet, doživite iskustvo i uvjerite se zašto su NLP vještine ono što čini razliku koja čini razliku u svakodnevnom životu uspješnih i saznajte zašto je NLP za vas najbolji izbor!

U koliko želite:

 • biti uspješniji lider
 • imati uspješniju komunikaciju
 • saznati što je to utjecajna komunikacija
 • voditi sebe i druge ka uspjehu
 • upravljati sobom i drugima na putu ka uspjehu
 • upravljati svojim emocijama tako da vas podržavaju
 • programirati vaše želje tako da se uvijek ostvaruju
 • motivirati sebe i druge za sve izazovne zadatke
 • sve ovo i još više od toga…


U koliko nešto od ovoga želite onda je NLP First step trening prava stvar za vas. Odaberite sada i odmah se prijavite za NLP First step trening. Dođite i uzmite alate i vještine koji će vas podržati na putu ka uspjehu.

Mi vjerujemo da u koliko netko može napraviti, uspjeti… onda to svatko može! NLP nam daje odgovor kako nešto napraviti, uspjeti, ostvariti… jednostavno nam otkriva recept za uspjeh. NLP-a je skup alata, vještina i tehnika koje nam omogućavaju kreiranje željenog uz preuzimanje kontrole za naše izbore!
Glavna tajna uspjeha je sakrivena u citatu čuvenog Henry Forda: "Ako vjeruješ da možeš i ako vjeruješ da ne možeš u pravu si." U što ćete vi vjerovati ovisi da li ćete krenuti prema prosječnosti ili prema vrhu. Vi birate, jer sami znate što je za vas najbolje!

Prijavite se i iskoristite pogodnosti našeg promotivnog NLP treninga First step koji je ujedno i naš prvi od devet modula NLP praktičarskog treninga.

Što dobivate na NLP First step treningu:

 • 2 dana treninga od 9-18 sati
 • više od 50% popusta!
 • 491,00 kn uštede!
 • Cjelokupno znanje prvog modula NLP praktičarskog treninga
 • First step je prvi modul praktičarskog NLP treninga, nakon kojeg možete, u koliko želite, nastaviti NLP praktičarski trening!
 • AKCIJSKA cijena vrijedi do 06. prosinca 2018.
 • Sada je prava prilika da upoznate NLP, naučite kako iskoristiti nevjerojatnu moć vašeg uma i uzmete NLP znanje iz prve ruke!
 • Investicija za NLP First step trening: 570,00 kn + PDV

Miroras centar je mjesto sigurnog i vidljivog rasta sa trenerskim, bračnim parom Mladenović. Kvaliteta naših treninga je zajamčena znanjem, iskustvom, pozitivnom energijom, radom u malim grupama što osigurava individualni pristup svakom polazniku.
Miroras centar daje visoku razinu znanja što potvrđujemo našim certifikatima akreditirani od tri najpoznatije svjetske međunarodne asocijacije INHNLP, ABNLP i IANLP po čemu smo jedinstveni u regiji.
Želite li da su vaši NLP certifikati potvrda znanja, kompetencije i priznati širom svijeta, NLP treninzi Miroras centra vam to osiguravaju.

Budite inspirativni i uzmite najbolje za vas!
Zakoračite u čarobni svijet NLP-a, doživite vaše NLP iskustvo i uvjerite se u vrijednost NLP vještina za 21. stoljeće.
Prijavite se na First step SADA i uzmite NLP znanje iz prve ruke 08. i 09. prosinca 2018.

U koliko ste možda znatiželjni i pitate se da li je za vas NLP i kako se vi osobno možete upoznati sa moćnim vještinama NLP-a možete nas odmah kontaktirati i poslati vaš upit. Na sve upite odmah odgovaramo!

Možda vas interesira da sada pročitate neki blog i saznate nešto interesantno i korisno. Blogove smo napisali za vas i u koliko su vam se svidjeli možete se prijavite se na naš newsletter i primajte jednom tjedno obavijesti o novom blogu kao i o najavama za neke od naših NLP treninga.

Predlažemo vam da pročitate:
NLP i Zakon privlačenja ili
Bez alata nema zanata ili
Životna učenja

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi