Početni tečaj stranog jezika (jutarnji termin)

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 70 sat(i)
EduCentar cijena: 980 kn

Naziv: Angla - Centar stranih jezika

Kategorija: Tečajevi

Opis

Početni opći tečaj engleskog i njemačkog jezika namijenjen je nezaposlenim osobama u potrazi za dodatnim kompetencijama. Anglini stručni profesori na pristupačan i kreativan način potiču polaznike i svojim autentičnim pristupom razvijaju kod njih osjećaj sigurnosti, samopouzdanja i ugode u procesu učenja. Polaznici brzo i s uživanjem usvajaju strani jezik kroz simulacije stvarnih životnih situacija, rasprave o zanimljivim temama i mnoštvo zabavnih aktivnosti.

Specifičnost Anglinog rada je u uvažavanju zahtijeva i potreba polaznika. Rad u malim skupinama omogućava profesorima da se potpuno približe pojedincu kako bi pomno bilježili zapažanja o njegovim sposobnostima, interesima i postignućima. Pri tome primjenjujemo najsuvremenije nastavne metode s naglaskom na komunikacijskom pristupu i humanističkim tehnikama poučavanja.

U ugodnom i poticajnom ozračju, uz korištenje suvremenih nastavnih sredstava i pomagala, težište poučavanja stavlja se na prirodni jezik sa specifičnim obilježjima i običajima pojedinih zemalja.

Po završetku svakog stupnja odrasli polaznici pristupaju pisanoj i usmenoj provjeri jezičnih vještina, te po uspješno položenom ispitu dobivaju svjedodžbu s pravom javnosti koja se upisuje u e-radnu knjižicu. Kako bi dodatno potaknuli sve one željne novih znanja, za sve donositelje potvrdu o radnom statusu Angla odobrava popust od 60% (980,00 kn) na tečajeve u jutarnjem terminu.

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 70 sat(i)
EduCentar cijena: 980,00 kn

Dinamika: 2x2 školska sata tjedno
Termini:
UTO – ČET 10:30 – 12:00; 12:30 – 14:00, 14:30 – 16:00
Lokacija: Zagreb, Galjufova 5 (Kvaternikov trg)
Jezici: engleski, njemački
Broj polaznika: do 8

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi