e-Leadership MBA

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Visoko učilište Algebra

Kategorija: Fakulteti

Opis

U vrijeme tehnološke dominacije u poslovanju pojavljuje se vidan nedostatak  obrazovnih programa koji razvijaju vještine digitalnog upravljanja odnosno e-Leadershipa. Bili smo jedna od prvih visokoškolskih ustanova u Europi koja je razvila i akreditirala MBA studijski program je razvila i akreditirala MBA studijski program e-Leadership. Nastavni plan i program za MBA e-Leadership izrađen je u BDS dizajnu (engl. business + digital + strategic) i strukturiran oko tri glavne standardne MBA kompetencije: GMP (engl. General Management Program) (većina osnovnih poslovnih MBA kompetencija), ICT (nekoliko osnovnih tehnologija) i Leadership (ključni strateški Executive MBA moduli). U fokusu programa je stvaranje najboljih MBA iskustava uz tradicionalnu i naprednu tehnologiju te strateški usmjeren e-Leadership.

Program se provodi u suradnji s predavačima američke poslovne škole Kelley School of Business, Sveučilišta Indiana, jedne od 5 najboljih poslovnih škola u SAD-u koja studij MBA tipa provodi već više od 100 godina. Suradnjom američkih i Algebrinih stručnjaka kombiniraju se snage i iskustva u obrazovanju poslovnih lidera i menadžera s iskustvima poslovanja i upravljanja iz poslovne prakse, s obzirom na to da predavači donose sa sobom stručnu ekspertizu dobivenu na poslu ili putem savjetodavnih angažmana s industrijom.

E-Leadership MBA se provodi kao executive MBA program što znači da se mogu upisati samo kandidati sa 5 ili više godina radnog iskustva. Time osiguravamo visoku kvalitetu i interaktivnost nastave i odličnu vrijednost networkinga.

Saznaj više

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi