Preddiplomski studij: Oblikovanje tržišnih komunikacija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Visoko učilište Algebra

Kategorija: Fakulteti

Opis

Za vrijeme studija ćeš u suradnji sa studentima, nastavnicima i stvarnim korisnicima sudjelovati u nizu individualnih i grupnih dizajnerskih i umjetničkih projekata kako bi savladao cjelokupni kreativni proces, od razumijevanja potreba i ponašanja korisnika preko komunikacijskih ciljeva, sve do specifičnosti različitih medija vizualne komunikacije i digitalne interakcije. Naučit ćeš kreativno stvarati digitalni sadržaj, svoje projekte obogatiti obrađenim fotografijama, ilustracijama te animacijama, dizajnirati korisničko sučelje aplikacija, korisničko iskustvo i interakciju.

U trenutku diplomiranja razumjet ćeš kulturnu i umjetničku dinamiku i kontekst u kojem se dizajn stvara i sudjeluje, suvereno ćeš upravljati konstantnom tehnološkom evolucijom i digitalnim tehnologijama u dizajnu, stvarajući pri tome novu vrijednost za korisnike koji djeluju u sektoru komunikacija i marketinga. Postat ćeš majstor dizajna usmjerenog korisnicima, spreman za sve izazove karijere u dizajnerskim studijima, kreativnim agencijama, produkcijskim studijima i marketinškim kompanijama u Hrvatskoj ili bilo gdje u svijetu.

Studijski program je osmišljen uzimajući u obzir najnovije spoznaje iz područja umjetnosti i dizajna te značajno razvija kreativnost i kritičko promišljanje dok se u isto vrijeme temelji na konceptima timskog rada i „design thinkinga“.

Saznaj više

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi