Osvoji stipendiju Učilišta Ambitio i postani dentalni asistent

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Ambitio - ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi

Opis

Učilište Ambitio iz Zagreba u suradnji s portalom Educentar organizira nagradni natječaj u kojem dodjeljuje tri stipendije za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

Učilište Ambitio – zanimanje dentalni asistent

Učilište Ambitio, program stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikaciju za dentalnog asistenta u Zagrebu provodi od 2014. godine u trajanju od 18 do 20 mjeseci. Program je do sada upisalo 130 osoba. Prednost Učilišta Ambitio je vlastiti Vježbovni centar za dentalne asistente u kojem se odvija dio vježbi s nastavnicima – vrhunskim mentorima nakon kojih polaznici odlaze u vanjsku ordinaciju. Upravo se ovakav način rada s polaznicima pokazao ključnim jer polaznici već tijekom praktične nastave u vanjskoj ordinaciji dobivaju ponude za zaposlenje od strane poslodavaca na temelju znanja i vještina koje su pokazali u praktičnom radu.

Što dodjeljujemo?

Ostvari svoj san na učilištu koje ti jamči zapošljavanje i olakšaj si put do željenog i vrlo traženog zanimanja kroz tri moguće stipendije koje ti dodjeljuje Učilište Ambitio.

Svojim kreativnim odgovorom uvjeri nas zašto si baš ti najidealniji kandidat za osvajanje stipendije i zadovolji jedan od tri uvjeta za osvajanje stipendije u iznosima 6.000,00 kn, 10.000,00 kn i čak 20.000,00 kn.

Prijavi se odmah! Kako?

Prijaviti se možeš već sada putem linka portala EduCentar.

Povjerenstvo za dodjelu stipendije odlučit će o dobitnicima čija će imena biti objavljena do 18. lipnja 2019. godine na stranicama Učilišta Ambitio i Educentra.

Uvjeti i trajanje natječaja

Uvjet za prijavu na natječaj je da si završila/o minimalno osnovnu, odnosno trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu na području Republike Hrvatske i da si starija/i od 15 godina. Više detalja možete pročitati u Pravilniku o nagradnom natječaju.

Nagradni natječaj traje od 29.05.2019. do 7.06.2019.godine.

Ako želiš raditi u izazovnom okruženju, napredovati u karijeri ili jednostavno želiš promijeniti dosadašnje zanimanje ovo je idealna prilika za tebe!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi