Njemački jezik - razina A1.1

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 3 mjesec(i)
EduCentar cijena:
25,21 EUR

Naziv: Campster

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Zašto baš ovaj tečaj?

Naučite jedan od najtraženijih jezika današnjice, kroz zanimljive primjere i igrice! Na tečaju Njemački jezik - razina A1.1 temeljno ćete se upoznati s osnovama njemačkog jezika. Učeći riječi i izraze koji se u njemačkom najčešće koriste, obogatit ćete svoj vokabular i usporedno, s lakoćom, svladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

Campster online tečajevi jezika su koncipirani tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste mogli progovoriti strani jezik. Tečaj sadrži teoriju ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vježbi koje se zahvaljujući pametnom algoritmu prilagođavaju vašoj individualnoj razini i napretku. Uz sve to i podršku mentora svladajte jezik za samo 15 minuta vježbe dnevno - ili vježbajte neograničeno!

Pošto se učenje jezika temelji na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svake razine. Lista nepoznatih riječi vas također čeka, ne samo nakon svake završene cjeline, već je integrirana u sve lekcije i tokom cijelog trajanja tečaja. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći da svladate pravilan izgovor riječi. Rječnik je integriran u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke riječi i čuti audio snimku izgovora. Uz naše prateće igrice i izazove, s lakoćom ćete ovladati vokabularom i vježbati slušanje i pisanje.

Svladajte početnu razinu njemačkog jezika za 3 mjeseca (ili brže ako ste vrijedni!) na tečaju Njemački jezik - razina A1.1 

Prosječna plaća profesionalaca

Znanje stranog jezika je neprocjenjivo. Poznavanje jezika velika je prednost pri zapošljavanju na raznim pozicijama.

Što je potrebno?

  • Volja za učenjem

Koja ću znanja posjedovati po završetku?

  • Najčešće fraze u njemačkom jeziku
  • Zamjenice u njemačkom jeziku
  • Osnovni glagoli u njemačkom jeziku
  • Komunikacija u svakodnevnim situacijama
  • Osnovna glagolska vremena u njemačkom jeziku
  • Kako objasniti sugovorniku ono što želite?
  • Prijedlozi u njemačkom jeziku
  • Kako zatražiti informacije koje su vam potrebne

Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju:

  • Potvrdu o pohađanju tečaja  
  • Certifikat na hrvatskom jeziku  
  • Certifikat na engleskom jeziku

Trajanje tečaja

Tečaj traje 3 mjeseca.

Bilo da kupite jedan ili više tečajeva, svaki od njih možete započeti kad god vi odlučite, neovisno od datuma kupovine (tj. prijave u slučaju besplatnog tečaja)! Danas, kroz mjesec dana ili najesen - datum početka tečaja birate sami!

Materijal vam ostaje dostupan po uspješnom završetku tečaja - zauvijek, tako da se naknadno možete podsjetiti ili provjeriti naučeno.

Što mogu očekivati?

Po primitku uplate tečaj će vam biti otvoren najkasnije u roku 3 radna dana. Dobit ćete email s daljnjim uputama. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći ritam koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva pitanja i nejasnoće i da vas savjetuje za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice i možete, ako želite, učiti u grupi i na taj način potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.