Ciljani online marketing: kako povećati prodaju?

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 1.899 kn + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

OPIS SEMINARA:

Većina poduzeća se susrela s pojmom „organsko pretraživanje“ i „stvaranje sadržaja“, koje naspram skupih oglašivačkih kampanja na tražilicama i portalima zvuči kao odličan način da besplatno, uz malo truda, dođemo do novih kupaca. No većina poduzeća upadne u zamku i krene samo „stvarati sadržaj“ bez da razmisle o kontekstu, te za koga ga rade i koji cilj isti treba postići.

Kao i kod većine marketinških aktivnosti cilj marketinga je povećanje prodaje, ali najviše služi za podizanje svijesti o brandu i to kroz edukaciji tržišta o vašem proizvodu ili usluzi te načinu na koje isti može pomoći vašoj ciljanoj publici. Takva pozitivna svijest o brandu i povezivanje s njime, dugoročno će dovesti do ostvarenja poslovnog cilja, odnosno kupovine.

Kako bi kreirale uspješnu strategiju za marketing, poduzeća moraju imati jasno definiran poslovni cilj: bilo da je riječ o startupu koji traži ekspoziciju na ciljanim tržištima, bilo da želite svoj
proizvod razdvojiti od konkurencije ili jednostavno ne možete zatvoriti prodaju bez obzira na velik broj korisinika kojima pristupate raznim kanalima.

Studije slučajeva vam mogu poslužiti kao inspiracija za kreiranje vaših vlastitih kampanja, a dobiti ćete i uvid u to kako nastaviti istraživati određenu temu te kako naučeno primjenjivati u svome kontekstu.

PO ZAVRŠETKU PROGRAMA, POLAZNICI ĆE:

  • Definirati poslovni cilj za marketinšku strategiju
  • Definirati ciljanu publiku kao i status ciljane publike u kupovnom ciklusu
  • Naučiti kako da poslovni ciljevi i vrijednosti budu uravnoteženi, a strategija pravilno izvedena
  • Upoznati se s važnosti lokalne optimizacije, SEO optimizacije web stranica te pisanje sadržaja usmjerenog na rješavanje problema kupaca.

NAČIN IZVOĐENJA SEMINARA:

Kroz seminar svaka će se tema obraditi kroz slučajeve iz prakse te naučiti primjenjivati alate kao što su: Google Analytics, Google Keyword Planer, Google My Business, Google Trends, Facebook Audience Insights, itd.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

Prijave traju do 25.10.2019. Broj mjesta na seminaru je ograničen.

Cijena seminara iznosi 1.899,00 kn + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, konzultacije s predavačem nakon seminara, 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com, diploma, ručak i osvježenje.

Ako se prijavite do 18.10.2019., dobivate 15% popusta na redovnu cijenu (1.615,00 kn + PDV), a ako se prijavite u paru, nudimo Vam 25% popusta na obje kotizacije.

Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate GRATIS (isključivo za prijave do 20.09.2019.)*

*Popusti se ne zbrajaju.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi