Upis na tečajeve u Vodnikovu

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Vodnikova

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

U tijeku su upisi u ljetni semestar u školi stranih jezika Vodnikova.

Od prošloga semestra imamo i online upise.

Dakle, osoba se može testirati i upisati bez dolaska u našu školu.

Upisi su radnim danom od 08:00 do 20:00, subotom od 08:30 do 13:00 sati, Vodnikova 12, prvi kat lijevo, soba 102 (za one koji se žele osobno upisati).

Vodnikova, upute za ON-LINE upis:
 

a) Za početnike

Kliknite Online testiranje i upisi, na naslovnici desno. Registrirajte se. Potom ćete na svoju e-mail adresu dobiti aktivacijsku poveznicu za ulazak u sustav upisa. Odaberite UPIS U PRVI MODUL, jezik i termin. Zatim na vašu e-mail adresu stižu ugovor o obrazovanju, upisnica i uplatnica na iznos od 300,00 kn. Čim dobijemo vašu uplatu, šaljemo vam obavijest da ste upisani.


b) Za kandidate s predznanjem 

Kliknite Online testiranje i upisi, na naslovnici desno. Registrirajte se. Potom ćete na svoju e-mail adresu dobiti aktivacijsku poveznicu za ulazak u sustav testiranja i upisa. Odaberite RJEŠAVANJE TESTA i jezik. Test ima više dijelova/modula. Svaki dio ima 15 pitanja. Potrebno je najmanje 10 točnih odgovora za prelazak s prvoga dijela na drugi, i tako dalje. Kada na nekom dijelu imate manje od 10 točnih odgovora, test je tada gotov i odlazi u našu bazu testova, a vi odabirete termin za usmeni dio testiranja i način usmenog testiranja (telefonom ili osobno u Vodnikovoj). Ako odaberete usmeni telefonom, naš će vas profesor nazvati u naznačenom terminu i razgovarati s vama na željenom jeziku. Potom ćete na svoj račun dobiti obavijest: modul u koji se možete upisati i moguće termine. Nakon što odaberete termin, šaljemo vam ugovor o obrazovanju, upisnicu i uplatnicu na iznos od 300,00 kn. Kada dobijemo vašu uplatu, šaljemo vam obavijest da ste upisani u željeni termin.
Ako odaberete usmeni u Vodnikovoj, možete se upisati osobno, odmah poslije usmenoga, u našoj referadi (soba 102, prvi kat).

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.