CYBERTEACHERS® by Berlitz

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Berlitz - Škola za strane jezike i poslovne edukacije

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Želite naučiti novi jezik bez obzira gdje se nalazili, a zauzeti ste na poslu i pretrpan vam je raspored? Želite program koji je prilagođen vašim potrebama? eBerlitz će vam to omogućiti i to bez napuštanja ureda, doma ili hotelske sobe.

CyberTeachers® je nagrađivani online program za učenje jezika.

CyberTeachers® koristi inovativnu platformu koja generira lekcije koje su prilagođene vašem poslu, poslovnom segmentu ili privatnim i ostalim interesima. Od prvog dana će te se moći koristiti novim jezikom u vašem poslovnom okruženju. Programi su dostupni putem pretplate od 6 ili 12 mjeseci.

CYBERTEACHERS®: JEDINSTVENO RJEŠENJE ZA VAŠE POTREBE:

  • Jednostavna: platforma je dostupna bilo gdje 24/7 ;
  • Poslovno orijentirana: Tečajevi su dizajnirani za više od 200 specijaliziranih poslova te 20 poslovnih područja;
  • Ponuda koja vrijedi: program vam omogućava značajne uštede, a uz to vam ubrzava napredak tijekom učenja;
  • Pouzdan: više je od 98% zadovoljnih korisnika.

CYBERTEACHERS® CLASSIC

Ovaj nagrađivani program za samostalno učenje stranih jezika dizajniran za poslovne svrhe i koristi se inovativnom platformom koja vam omogućuje upotrebu predavanja prilagođenih vašem poslu, poslovnom sektoru ili privatnim i ostalim interesima. Uz CyberTeachers® upotrebljavat ćete novi jezik u vašem poslovnom okruženju od prvog dana.

PREDNOSTI CYBERTEACHERS® CLASSIC-A

  • Specijalizirani program lekcija za vas na dnevnoj bazi
  • Veliki broj korisnih alata
  • Jezični trener izravno u pregledniku

Uz pomoć specijaliziranih lekcija koje su svaki dan prilagođene vama biti će te angažirani i raditi će te nešto novo, a to će vam pomoći da ostvarite svoje osobne i profesionalne jezične ciljeve. Pomoćnik za pisanje, rječnik i prevoditelj olakšat će vam komunikaciju na željenim jezikom, a alat za poboljšanje rječnika će vam poslužiti kao idealni pomoćnik za podizanje vašeg rječnika na višu razinu.

Budući da jezični trener djeluje izravno na vašem pregledniku moći će te ga koristiti na bilo kojem računalu s internet vezom bez nadogradnje dodanih programa. To vam daje još veću fleksibilnost pogotovo ako ne koristite svoje osobno računalo.

Jezici u ponudi: engleski, francuski, njemački i španjolski.

CYBERTEACHERS® COACH

CyberTeachers® Coach uživo vam pruža podršku za program e-učenja tokom cijelog dana. Ova inovativna platforma generira e-lekcije koje su prilagođene vašem poslu, poslovnom sektoru ili privatnim i drugim interesima i potrebama, a istodobno nude instruktora/icu jezika uživo, u određeno vrijeme, koji će vam odgovoriti na pitanja i pratiti vaš napredak kroz program. Od prvog  moći ćete upotrebljavati novi jezik u vašem okruženju. Uočit ćete napredak i bit ćete motivirani nastaviti raditi.

Jezici u ponudi: engleski, francuski, njemački i španjolski.

CYBERTEACHERS® LIVE

CyberTeachers® Live je online program za učenje poslovnog engleskog jezika uz podršku instruktora. CyberTeacher® uživo vam daje neograničen pristup instuktoru/ici uživo 5 dana u tjednu, 24 sata na dan. Pritiskom tipke uživo će te se spojiti s instruktorom/icom koji/a će se pojaviti na vašem ekranu i odgovoriti vam na sva postavljena pitanja, a uz to možete sudjelovati u razgovorima koje će nadzirati vaš instuktor/ica.

Jezici u ponudi: engleski.

BOGAT IZVOR MATERIJALA ZA UČENJE

CyberTeachers® nudi dodatne alate za ubrzano učenje. Dobit će te 5-minutnu lekciju koja služi ako bi poradili na određenim jezičnim pravilima, izrazima i greškama koje bi trebali izbjegavati. Bogata baza podataka pruža vam stotine sati vježbanja gramatike, rječnika i pismenih zadataka. Inovativni alati za pomoć poput videa*, pomoćnika za pisanje, rječnika, prevoditelja i govornog trenera uvijek su vam na raspolaganju kako biste poboljšali svoj učinak učenja. CyberTeacher® vam uz to pruža mogućnost integriranja osobnih materijala direktno u platformu te ih pretvara u interaktivne jezične vježbe.

*Dostupno samo na engleskom jeziku

CYBERTEACHERS® JE PRIKLADAN ZA:

  • Polaznike/početne razine: za osobe s vrlo malo ili nimalo znanja novog jezika.
  • Srednje razine: za osobe koje nemaju samopouzdanja kada koriste jezik.
  • Napredne razine: za osobe koje žele savladati jezik i očuvati razinu i znanje.

Kontaktirajte nas u lokalnom Berlitz centru za vise informacija o upisu za Berlitz online platformu CyberTeachers®.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.