SMM - Radionica Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube - Online

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 3 sat(i)
EduCentar cijena: 119,01 EUR
+ PDV
140 EUR -

Naziv: Mirakul edukacijski centar

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Digitalni marketing na društvenim mrežama (Social Media Marketing – SMM) oblik je internetskog marketinga koji korisnicima društvenih mreža prenosi ciljanu marketinšku poruku. Svjetski su marketinški stručnjaci odavno prepoznali društvene mreže (Social Media Marketing) kao mjesta virtualnog susreta potencijalnih klijenata s porukama koje im se ciljano mogu slati. Tvrtke svojim svakodnevnim sudjelovanjem u aktivnostima na društvenim mrežama osnažuju svoj vizualni identitet, stvaraju povjerenje i bliskost, te aktivno komuniciraju s ostalim korisnicima, što u konačnici vodi do veće posjećenosti web stanice, boljeg smještaja na tražilicama, kao i do povjerenja kupaca.

Plasirajući oglase koje želimo gledati, Google i Facebook stvorili su tržište vrijedno desetke milijardi dolara. Facebook postaje sve snažniji medij preko kojeg prikazuju svoje oglase stotinu puta dnevno, tisuću puta mjesečno – iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, a dobra stvar u svemu tome je što se rezultati i troškovi Facebook oglašavanja mogu pratiti i kontrolirati do najsitnijih detalja, do zadnjeg klika, impresije i lipe.

Specijalistički seminar SMM – Radionica Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube – ONLINE zadnji je modul naprednog online programa usavršavanja u području digitalnog marketinga: Digitalni marketing – ONLINE

Digitalno poslovanje vezano uz održavanje online edukacija i virtualnih sastanaka oslonili smo na Zoom, vodeću svjetsku platformu za video komunikacije. Snimka održanog online modula dostupna je na zahtjev. Prijavu možete izvršiti redovnim putem, pri dnu stranice, uz napomenu „Prijava za snimku seminara“.

Predavač: Ivo Novak

Sadržaj seminara:

  • Oglašavanje na Facebooku, Instagramu, LinkedInu, Twitteru, Snapchatu, Pinterestu, Viber, WhatsAppu
  • Kako odrediti ciljeve oglašavanja i kako ih mjeriti
  • Mogućnosti targetiranja ciljnih skupina na društvenim mrežama
  • Što su to remarketing i custom audience
  • Koji su formati oglasa na društvenim mrežama
  • Kako odrediti budžete za oglašivačku kampanju
  • Prolazak kroz Facebook business manager

Cilj seminara:

Polaznici ovog modula steći će uvid u važnost digitalne strategije kao temeljnih smjernica za djelovanje tvrtki u dinamičnom digitalnom okruženju s posebnim naglaskom na njen društvenomrežni element. Modul je posvećen zakonitostima komunikacije na društvenim mrežama, a posebna pažnja posvetit će se onoj najpopularnijoj – Facebooku. Osim Facebooka, polaznici će saznati tko i kako koristi Instagram i YouTube te LinkedIn, koje su prednosti i nedostaci ovih platformi te dobri primjeri iz prakse. Upoznavanje s opsegom zaduženja, znanja i vještina community managera pružit će detaljnija saznanja o marketingu na društvenim mrežama.

Ciljna skupina polaznika:

Seminar i radionice namijenjene su osobama koje svoje poslovanje žele unaprijediti korištenjem društvenih mreža. Posebice se to odnosi na zaposlene u marketingu, prodaji, odnosima s klijetima ili servisnoj mreži. Čuli ste za Facebook, LinkedIn, YouTube i Instagram, ali niste imali do sada ideju kako ih koristiti za unaprjeđenje poslovanja? Nakon seminara ćete sigurno znati kako napraviti najbolje za svoju tvrtku. Društvene mreže u Hrvatskoj koristi razmjerno malo tvrtki, a prvi koji taj prostor prepoznaju, vjerojatno će najbolje proći. Banke i osiguravajuća društva tu su posebno slabo zastupljeni.

Kotizacija:

Redovna cijena seminara:

  • 140,00 € (1.054,83 kn) + PDV
Promotivna cijena:
  • 119,00 € (896,61 kn) + PDV

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK.


U slučaju više zainteresiranih polaznika unutar organizacije, u mogućnosti smo ponuditi InHouse radionicu prilagođenu primjerima iz poslovanja klijenta. Uz sam trening provodimo pripremne i popratne aktivnosti, a vrijeme edukacije i lokaciju prilagođavamo klijentu.


Snimka online seminara dostupna je na zahtjev, uz poseban promotivni popust od 30% na redovne cijene.

Po završetku edukacije polaznici će dobiti Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

Redovnim studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.