Financijski management – ONLINE

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 16 sat(i)
EduCentar cijena: 1.990 kn + PDV

Naziv: Mirakul edukacijski centar

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

13. - 27. svibnja 2021.

Upisi su u tijeku!

  • 3 redovna modula
  • 16 nastavnih sati

Voditelj: Nikola Nikšić, CMC

Mjesto održavanja predavanja i radionica: ONLINE

Ekonomika poduzetništva temelji se na četiri ključna načela, i što im organizacija više i sustavnije udovolji, osjetiti će efekte iste onima iz reklame za Bronhi („lakše se diše“):

  1. Načelo trajnosti i kontinuiteta – tretirati poslovanje kao trajnu aktivnost što obvezuje organizaciju da osigura ekonomski održive i uravnotežene odnose sa svim dionicima (stakeholder koncept)
  2. Načelo stabilnosti – fokusirati se na odabir pravog smjera i poslovnih modela, strateških namjera i strategije njihove realizacije. Poduzetnička organizacije nije „Katica za sve“ niti Pčelica Maja
  3. Načelo racionalnosti – teži se da se u razdoblju ekonomskog ciklusa kumulativno ostvare optimalni pozitivni rezultati i rentabilnost poslovanja. U određenoj jedinici vremena što više prihoda uz što manje ulaganja i troškova.
  4. Načelo likvidnosti – kvaliteta i održivost poslovanja mora se potvrditi i kroz sposobnost urednog pomirenja obaveza.

U krizi ovakvih razmjera, krizi na kvadrat (zdravstvenoj i ekonomskoj) potrebno je preživjeti i postupno osigurati stabilnost i sigurnost organizacije u značajno promijenjenim okolnostima iz okruženja. Da bi se moglo kvalitetno upravljati organizacijom i procesima, donositi ekonomski opravdane odluke i minimalizirati rizike, izuzetno je važno posjedovati i kontinuirano razvijati znanja i vještine iz područja financijskog menadžmenta.

Digitalno poslovanje vezano uz održavanje online edukacija i virtualnih sastanaka oslonili smo na Zoom, vodeću svjetsku platformu za video komunikacije.
Zoom je višestruko nagrađivana platforma od strane većine eminentnih svjetskih agencija i stručnih udruga za digitalno poslovanje. Koristi ga preko 600.000 tvrtki i organizacija.

Pregled programa po modulima

Ciljna skupina polaznika programa:

Poduzetnici, djelatnici u računovodstvu i financijskim odjelima, bankari, portfolio manageri, brokeri, investicijski i financijski analitičari, investicijski savjetnici, individualni i portfolio investitori, risk manageri i analitičari.

Kotizacija:

Redovna cijena programa:

2.200,00 kn + PDV

Promotivna cijena programa za ranije uplate:

1.990,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu programa. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.

Napomena: Svi moduli mogu se pojedinačno slušati kao zasebni seminari i navedeni su u Najavi seminara.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.