Digitalni marketing - online

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 32 sat(i)
EduCentar cijena: 699 EUR
+ PDV
750 EUR -

Naziv: Mirakul edukacijski centar

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

21. lipnja 2024. - 17. srpnja 2024. godine

27. rujna 2024. - 23. listopada 2024. godine

 • 8 redovnih modula
 • 32 nastavna sata

Mjesto održavanja predavanja i radionica: ONLINE                

Naučite sve o SEO-u, Google Adsima i strategiji digitalnog marketinga uz stručnjake iz vodećih agencija na tečaju digitalnog marketinga. Digitalni marketing se u posljednjih deset godina značajno promijenio, postao je kompleksniji i zahtjevniji. Kupci su iz temelja promijenili svoje kupovne navike, način na koji dolaze do informacija, kako donose odluke o kupnji, a često i kako obavljaju samu kupovinu. Potrebno je uložiti puno više napora kako bi tvrtke uspjele doći do svoje ciljne skupine pravilnom segmentacijom.

Online snimka

Digitalno poslovanje vezano uz održavanje online edukacija i virtualnih sastanaka oslonili smo na Zoom, vodeću svjetsku platformu za video komunikacije. Ukoliko niste u mogućnosti čekati navedene datume održavanja programa i želite pogledati edukacije čim prije, snimka cijelog online edukacijskog programa, kao i svakog modula održanog u sklopu prethodne generacije, dostupna je na zahtjev uz poseban promotivni popust od 30% na redovne cijene. Prijavu možete izvršiti redovnim putem, pri dnu stranice, uz napomenu „Prijava za snimak programa“.

Ako ipak preferirate više edukacije uživo, u ponudi imamo program Akademija Digitalnog Marketinga koji se odvija u Zagrebu.

Pregled programa po modulima

01 Strategija digitalnog marketinga - ONLINE

 • Predavač: Domagoj Davidović

02 SEO-Optimizacija web stranica za tražilice - ONLINE

 • Predavač: Boris Barić

03 Google Ads osnovni - ONLINE

 • Predavač: Vice Božić

04 Google Ads napredni - ONLINE

 • Predavač: Vice Božić

05 Google Analytics 4 - ONLINE

 • Predavač: Dubravko Blaće

06 SMM - Community management - ONLINE

 • Predavačica: Ana Penović

07 SMM - Radionica Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube - ONLINE

 • Predavač: Ivo Novak

08 Email marketing – ONLINE

 • Predavačica: Marija Šepac

PRIKAŽI SADRŽAJ SVIH MODULA

Snimka online edukacije

Svaki modul koji se održava online u sklopu digitalni marketing tečaja, a koji ste niste u mogućnosti pratiti uživo u zakazanom terminu, možete pogledati kao online snimku seminara u vrijeme koje vama odgovara.

Ciljna skupina edukacije digitalnog marketinga:

Voditelji prodaje i marketinga, zaposlenici u marketinškim agencijama i marketinškim odjelima tvrtaka, vlasnici malih i srednjih tvrtaka, komercijalisti te svi koji žele poboljšati prodajne vještine i znanje u doba recesije. Oni koji za oglašavanje imaju na raspolaganju samo minimalna sredstva, ali i svi ostali, naučit će kako da ostvare povrat tog ulaganja (ROI – Return on Investment) od nekoliko stotina ili tisuća puta. Uz to, prezentacijom nekoliko potpuno besplatnih internetskih alata na stvarnim primjerima, pokazat će se kako efikasno pokrenutu internetsku kampanju optimizirati tako da donosi maksimalni povrat ulaganja.

Program je također namijenjen polaznicima koji jesu ili nisu čuli za CTR, ROI, Bounce rate, CPA, SEM SEO SEA, Twitter, Facebook, LinkedIn, PPC, CPC, Geotargeting, kontekstualno oglašavanje, Google Ads, Google AdSense, E-Target  i sl., ali nisu imali vremena detaljnije proučavati navedeno, sve one koje zanima digitalni marketing.

Kotizacija:

Redovna cijena programa:

 • 750,00€ + PDV

Promotivna cijena programa za uplate do 21. veljače:

 • 699,00€ + PDV

U slučaju više zainteresiranih polaznika unutar organizacije, u mogućnosti smo ponuditi InHouse radionicu prilagođenu primjerima iz poslovanja klijenta. Uz sam trening provodimo pripremne i popratne aktivnosti, a vrijeme edukacije i lokaciju prilagođavamo klijentu.


Digitalni marketing tečaj module je moguće polaziti i pojedinačno, a svaki propušteni modul može se nadoknaditi s idućom generacijom. Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu programa. Redovnim studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta na redovnu kotizaciju programa.

Snimka cijelog online edukacijskog programa dostupna je na zahtjev, uz poseban promotivni popust od 30% na redovne cijene.

Svi redovni polaznici Akademije ostvaruju pravo na popust 30% za izborni modul.


Po završetku Akademije polaznici će dobiti Uvjerenje o uspješno završenom programu.

Moguće je i plaćanje na 3 ili na 6 rata (1. rata plaća se avansno, ostale rate svaki mjesec uz pisanu narudžbenicu, ovjeren Ugovor i instrumente osiguranja).


Napomena: Svi moduli mogu se pojedinačno slušati kao zasebni seminari i navedeni su u Najavi seminara.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.