Vodstvo u vrijeme socijalne distance

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 350 kn + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: On-line edukacija

Opis

 

Vodstvo u vrijeme socijalne distance (WEBINAR)

  • 28 tra. 2020
  • 9:00 AM - 10:30 AM
  • 350,00 kn + PDV

ONLINE SEMINAR

Opis webinara:

U graničnim situacijama, poput ove u kojoj se sada nalazimo, u kojoj je socijalno distanciranje postalo norma odgovornog ponašanja, na seminaru će se prezentirati neki od načina na koji se može zadržati i produbiti socijalna povezanost sa članovima tima. Naime, na radionicama o boljem i uspješnijem vođenju jedan od čestih savjeta kako bolje voditi jest pobrinuti se da osoba koja vodi svakom članu tima posveti određeno vrijeme i to na neki način jasno demonstrira svima. To je izazovno postići u normalnim okolnostima a postaje vrlo izazovno u izvanrednim okolnostima.

Tema webinara jest kako održati (i možda produbiti) socijalnu poveznost u vremenu kada je socijalni kontakt sveden na minimum. Na seminaru ćemo upoznati polaznike sa primjerima kojima se nastoji doskočiti tom izazovu.

Po završetku programa, polaznici će:

  • razumijeti važnost posvećivanja individualne pažnje članovima tima
  • upoznati se s primjerima svjetske prakse kako održati socijalnu povezanost
  • stvoriti plan kako održati društvenu povezanost koji je primjenjiv u njihovim tvrtkama.

Predavač:

Doc.dr.sc. Borna Jalšenjak je viši predavač na Luxembourg School of Business (Luxembourg). Uz LSB, Borna Jalšenjak je pozvani nastavnik na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa i na poslovnoj školi St. Ambrose sveučilišta u SAD-u. Također kao nastavnik surađuje i na doktorskom studiju sveučilišta Sheffield – Hallam u Velikoj Britaniji. Na spomenutim institucijama drži kolegije iz poslovne etike, vodstva, te filozofije i kritičkog mišljenja. Područje interesa obuhvaća poslovnu etiku i društvenu odgovornost, te preklapanje između menadžmenta (pogotovo teorija motivacije) i filozofije (pogotovo filozofske antropologije). U tim područjima objavio je i uredio 4 knjige te objavio više od 20 članaka, poglavlja i prikaza. Kroz seminare i treninge radi i izravno sa organizacijama. Neke od kompanija i organizacija s kojima je radio su: Erste & Steiermärkische Bank, HBOR, AZOO, HUP, Podravka, Interigre.

Informacije i prijave:

Prijave traju do 17.04.2020. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Stara cijena: 499,00 kn  + PDV

Nova cijena: 350,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.