Tehničar cestovnog prometa - četverogodišnji program za stjecanje kvalifikacije ili prekvalifikacije

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 8 mjesec(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Pučko otvoreno učilište Zagreb

Kategorija: Tečajevi

Opis

​​​TEHNIČAR CESTOVNOG PROMETA - četverogodišnji program za stjecanje kvalifikacije ili prekvalifikacije


CERTIFIKAT: javna isprava - svjedodžba za upis kvalifikacije ili prekvalifikacije u  e-radnu knjižicu.


UVJETI UPISA I DOKUMENTI POTREBNI ZA UPIS (uz predočenje originala):

  • za upis u 1. razred: završena osnovna škola, navršenih 15 godina života i  liječničko uvjerenje kojim se potvrđuje da je polaznik sposoban za obavljanje poslova tehničara cestovnog prometa.
    • Dokumenti potrebni za upis: preslika svjedodžbe osnovne škole, preslika domovnice, preslika rodnog lista, liječničko uvjerenje kojim se potvrđuje da je polaznik sposoban za obavljanje poslova tehničara cestovnog prometa.
  • za upis u prekvalifikaciju: završena srednja škola, navršenih 17 godina života i  liječničko uvjerenje kojim se potvrđuje da je polaznik sposoban za obavljanje poslova tehničara cestovnog prometa.
  • Dokumenti potrebni za upis: preslika svjedodžbe prethodno završenih razreda srednje škole, svjedodžba o završnome radu/ispitu, preslika domovnice, preslika rodnog lista,  liječničko uvjerenje kojim se potvrđuje da je polaznik sposoban za obavljanje poslova tehničara cestovnog prometa. Prije početka izvođenja nastave svaki polaznik dobiva Odluku o razlikovnim i dopunskim ispitima, iz koje je vidljivo koji mu se predmeti priznaju i koje obveze ima u svezi svladavanja programa prekvalifikacije.

TRAJANJE PROGRAMA: četverogodišnji program za stjecanje kvalifikacije ili prekvalifikacije za zanimanje tehničar cestovnog prometa. Trajanje pojedinog razreda je najmanje 8 mjeseci a prekvalifikacije najmanje 18 mjeseci.

KOMPETENCIJE KOJE SE STJEČU ZAVRŠETKOM PROGRAMA: Stjecanje znanja o funkcioniranju i mogućnostima sigurne i ekonomične eksploatacije cestovnih vozila, o prometnim i drugim propisima koji reguliraju promet i prijevozničke usluge te o organiziranju i ekonomiji poslovanja, napredno korištenje računala u vođenju i analizi statističkih podataka.


Korisnici koji se upišu preko EduCentar imaju popust od 111 kn / 14,73 €

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.