SELECTIO Leadership Akademija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 12 mjesec(i)
EduCentar cijena: 19.900 kn + PDV

Naziv: SELECTIO Akademija

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

SELECTIO Leadership Akademija, 2. generacija kreće od jeseni 2020. – upisi u tijeku!

SELECTIO, vodeća konzultantska kuća sa više od 10 godina iskustva u provedbi edukacijskih programa za osobni i profesionalni razvoj leadera , nastavlja s novom grupom programa SELECTIO Leadership Akademija na jesen.  

SELECTIO Leadership Akademija je jednogodišnji razvojno – transformacijski grupni program koji kroz 12 tema polaznike vodi kroz proces promjene i razvija leadership vještine potrebne za vođenje timova u 21. stoljeću.

Program je namijenjen voditeljima koji nisu formalno pripremani za ulogu voditelja, kao i onima koji osjećaju da bi im takav program pomogao u osobnom razvoju. Radi se o kontinuiranom praćenju i detaljno smišljenom programu razvoja pojedinca kroz 12 modula.

Do idealnog programa za transformaciju leadershipa je došlo temeljem dugo godina iskustva pružanja usluga osobnog razvoja zaposlenika i praćenja rada leadera. Cijeli program je vrlo interaktivan i dinamičan s puno praktičnog rada, a aktivnosti su odabrane tako da sadržajem pokrivaju sva tri područja razvoja kompetencija: znanje, vještine i stavove. Program je kreiran vodeći se načelima pristupa učenju i razvoju 70:20:10. U radu se koriste i licencirani alati Points of You®Četiri Sobe Promjene® i Belbin® timske uloge.

Specifičnost programa je individualni pristup, sa svakim polaznikom se na početku programa vodi individualni razgovor, na početku programa se postavljaju osobni razvojni ciljevi koji se tijekom programa prate, revidiraju te svaki polaznik preuzima svoj dio odgovornosti za vlastiti razvoj.

Vizija programa je raditi na prevenciji fluktuacije zaposlenika, padu motivacije i angažiranosti te na stvaranju nove generacije leadera koji će činiti ključnu razliku između dobrih i izvrsnih tvrtki.

Teme koje program obuhvaća razvijaju leadere koji će znati kako stvoriti odnos povjerenja u timu, prepoznati potencijal u različitostima, upotrebljavati različite motivacijske strategije i voditi na inkluzivan način. Dajući zaposlenicima autonomiju, mogućnost utjecaja, odgovornost za ključni rezultat te mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj, leader povećava predanost i posvećenost timova poslovnim ciljevima organizacije. 

Teme koje pokriva SELECTIO Leadership Akademija:

 • Vođenje sebe i vođenje drugih
 • Razumijevanje i pokretanje promjena
 • Postavljanje ciljeva i poticanje odgovornosti
 • Emocionalna inteligencija i upravljanje stresom
 • Izgradnja uspješnih timova, uz metodologiju BELBIN team roles 
 • Upravljanje odnosima i konfliktima 
 • Upravljanje vremenom i upravljanje timom
 • Upravljanje raznolikostima u timu
 • Pružanje povratne informacije i motiviranje
 • Prepoznavanje i razvijanje potencijala zaposlenika
 • Osnove coaching vještina za managere i principi situacijskog vodstva
 • Wrap up session

Upisi su u tijeku, a program kreće 01.10.2020.

Cijena programa „SELECTIO Leadership Akademija“:

Cijena cijelog programa “SELECTIO Leadership Akademija” iznosi 19.900 kn + PDV po sudioniku.

U cijenu su uključeni troškovi inicijalnog razgovora, izvođenja programa, radni materijali, postavljanje ciljeva, definiranje individualnog razvojnog plana, mentoriranje, te coaching sati uključeni u program.

Više detalja o programu možete vidjeti na: https://www.selectio.hr/edukacije/selectio-leadership-akademija/

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.