Social Media Marketing

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
1.300 EUR

Naziv: Londonska škola za odnose s javnošću

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: On-line edukacija

Opis

Društvene mreže su neizostavni dio marketinške strategije svakog poslovnog subjekta. Mogu biti izvrstan alat za stvaranje jedne velike zajednice s kupcima koja im omogućuje međusobno dijeljenje savjeta, recenzija i mišljenja o određenom brendu. One igraju ključnu ulogu na kraju svakog korisničkog putovanja, odnosno utječu na konačne odluke o kupnji određenog proizvoda ili usluge.

Napredni certificirani program Social Media Marketing pripremit će vas za uspješno upravljanje strategijama i kampanjama na društvenim mrežama. Polaznici će imati priliku naučiti kako uspješno nastupiti na svakoj društvenoj mreži kroz kreiranje efikasnog plana objava te kreiranje komunikacijskog plana. Upoznat će se s primjerima dobre prakse na društvenim mrežama kao i s Facebook policyjem kojeg bi se trebali pridržavati prilikom stvaranja sadržaja, a naučit će i kako poticati svoje pratitelje na stvaranje korisničkog generiranog sadržaja koji može donijeti odlične rezultate.

Osim stvaranja sadržaja, polaznici će naučiti kako pripremiti vizualni identitet za svoj brand. Bit će im predstavljena osnovna pravila koja je potrebno primjenjivati prilikom kreiranja vizuala i fotografija koje će učiniti vaš vizualni identitet brenda vrlo privlačnim.

Danas su društvene mreže postala prava mala korisnička služba za korisnike. Korisnici često na profilima društvenih mreža brenda traže odgovore na svoja pitanja i probleme. Ključno je biti prisutan na svakom koraku njihovog korisničkog putovanja. Nakon programa, polaznici će naučiti kako efikasno voditi community, ali i kako se nositi s kriznim komuniciranjem.

Osim komuniciranja na društvenim mrežama, polaznici će se susreti sa izradom strategija oglašavanja na društvenim mrežama. Uz naše predavače, naučiti će kako izabrati odgovarajuće ciljeve oglašavanja kao i tko je njihova publika na društvenim mrežama koju želimo ciljati našim oglasima kako bi postigli željene rezultate.

Cijelu priču će zaokružiti postignuti rezultati, odnosno metrike na društvenim mrežama koje mogu pomoći u otkrivanju uspješnosti određenih kampanja i vrste sadržaja. Nakon programa, polaznici će se moći koristiti različitim alatima koji će im olakšati analiziranje rezultata i čitanje metrika.

Prisustvovanje svim predavanjima je obavezno, a cijeli program održava se online. Polaznici će nakon svakog predavanja imati priliku primijeniti naučeno znanje na stvarnim situacijama i primjerima. Tijekom cijelog trajanja programa, naši iskusni predavači i mentori stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

Za uspješno izvršen zadatak programa, polaznicima će biti uručen napredni certifikat (London School of Public Relations Advanced Certificate) s titulom Social Media Officer.

Programi na Londonskoj školi za odnose s javnošću certificirani su od strane The CPD Certification Service, vodeće neovisne ustanove za akreditaciju CPD -a koja djeluje u svim sektorima djelatnosti.

POČETAK PROLJETNE EDUKACIJE:

 • 13.04.2024. godine

ONLINE PREDAVANJA

 • predavanja se održavaju subotom
 • prvo predavanje od 10:00 do 13:00 sati
 • drugo predavanje od 14:00 do 17:00 sati

ZAVRŠETAK PROLJETNE EDUKACIJE

 • 25.05.2024. godine

MODULI UKLJUČENI U OVAJ PROGRAM

 1. Uvod u marketing i komunikaciju na društvenim mrežama - Antonija Lelić
 2. Social Media Management - Sara Grepo
 3. Instagram - Sara Grepo
 4. TikTok - Matea Kurtović
 5. Brendiranje proizvoda za društvene mreže - Krešimir Dominić
 6. Vizualni identitet - Ivan Šokac
 7. LinkedIn - Luka Kolak / Zlatan Halilbegović
 8. Krizno komuniciranje na društvenim mrežama - Krešimir Dominić
 9. Oglašavanje na društvenim mrežama - Ana Bošković / Nikolina Stanković
 10. Youtube - Aleksandar Ašković
 11. Google oglašavanje - Miroslav Varga
 12. Mjerenje učinkovitosti na društvenim mrežama - Damir Podhorski
 13. Radionica mobilne fotografije - Mario Poje
 14. Prezentacija zadatka (komisija)

CIJENA ZA PRAVNE OSOBE (TVRTKE)

 • 1.500,00€
 • neto: 1.200,00€

CIJENA ZA FIZIČKE OSOBE (POJEDINCE)

 • 1.300,00€
 • neto: 1.040,00€

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.