NLP radionica: Small Talk za IT-jevce

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 1.800 kn + PDV

Naziv: Miroras centar za osobni rast i razvoj

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Imaš osjećaj da tvoja komunikacija često funkcionira slično UDP-u? Pričaš u stvarnom vremenu, no ne uspostavljaš vezu i nemaš garanciju da je poruka zaprimljena od strane tvog sugovornika ili barem ne na način na koji želiš. Ne brini, imamo savršenu radionicu za tebe uz koju ćeš otkloniti bug u svojoj komunikaciji!

Što je to NLP i kako ti može pomoći?

Ne bježi od svog rječnika! Sigurni smo da ti već dobro znaš što je NLP u svijetu računarstva, a nije baš puno drugačije niti s ljudima. Baš kao što računalo treba pomoć pri obradi govora u tekstualnom ili zvučnom formatu kako bi moglo interpretirati relativno slobodnu formu govora, tako i ljudi ponekad trebaju upgrade komunikacijskih vještina.

Neuro-lingvističko programiranje ili kraće NLP, služi upravo tome! Riječ je o skupu tehnika, vještina i znanja koja nam omogućavaju učinkovitost u životu zahvaljujući komunikaciji. Pitaš se kako to točno funkcionira? Zahvaljujući modeliranju, kao procesu u kojem ponavljamo ono što kod drugih funkcionira. Nema razloga zašto bi tvoj kolega mogao održati genijalnu prezentaciju pred direktorima, a da ti to ne možeš (ako ne i dva puta bolje)!

Pingaj nas za radionicu Small Talka za IT-jevce

Možda ti se čini da small talk nije tvoja jača strana, ali vjerojatno ne vodiš računa o tome da je komunikacija isto vještina. Priznaj da ti niti programski jezici nisu odmah išli od ruke, kao što njima danas barataš kuckajući retke gotovo ne razmišljajući.

Dvodnevna radionica Small Talka za IT-jevce pomoći će ti osloboditi se u privatnoj i poslovnoj komunikaciji. Prestat ćeš prezentacije gledati kao trojance za koje trebaš dobar antivirusni program. Osim toga, dat ćemo ti framework uz koji ćeš svoju komunikaciju prestati gledati kao spam, jer ćeš u svakom trenutku bez previše analiziranja izvući iz rukava prigodnu temu za razgovor i tako postati maher za opuštene i ugodne razgovore!

8 sati do mahera za prezentacije i small talk

Izdvoji 2 dana po 4 sata za rješavanje treme od javnog nastupa, jer plug-in za opuštenu komunikaciju te čeka u Miroras centru za osobni rast i razvoj! Ova dvodnevna radionica miks je teorije i prakse, koncipiran na principu akceleracijskog učenja koje će te u tren oka pretvoriti u prirodnu brbljalicu koja lako stvara duboku povezanost sa sugovornicima. Naučit ćeš sve o:

  • Komunikacijskoj petlji i njezinim dijelovima
  • Kako se dogodi da "blokiramo" i ostanemo bez teksta
  • Što je komunikacijski model i koji su njegovi dijelovi
  • Kako naša osjetila utječu na naše ponašanje i stil komunikacije
  • Kako pretvoriti ono što misliš da ti je mana u svoju prednost
  • Kako računalni TOTE model koristiti u komunikaciji i otklanjanju bugova u komunikaciji
  • Kako sam sebe dovesti u stanje uma za uspješnu komunikaciju bez velikog filozofiranja i psiholoških analiza
  • Zašto su baš introverti odlični komunikatori samo su ih uvjerili da to nisu i kako mogu upgradeati tu svoju vještinu
  • Kako pronaći temu za razgovor brzo i lako u svakoj situaciji

Crtl+Shift+I za detalje

Možda ti se čini da brojni tečajevi koje možeš poslušati iz udobnosti (i sigurnosti) vlastitog doma nude rješenje za ovaj problem i ne guraju te iz tvoje komfor zone, ali to baš i nije tako! Potreban ti je pravi miks teorije i prakse, kako bi debagirao svoju komunikaciju. 

Radionica se odvija u malim grupama do 8 polaznika, koji su svi redom vrsni IT-jevci uz koje se možeš osloboditi i zajedno raditi na rješenju svojih komunikacijskih blokada. Koristi ćemo se živućom virtualkom za simulaciju komunikacije - razgovorom! Trebaš još detalja? Škicni i prijavi se.

Trajanje: 8 sati (2 dana x 4 sata)

Dostupni termin radionice: 11. i 12. studeni (17-21 h)

Mjesto održavanja: Miroras centar (Gruška 4, Zagreb)

Investicija: 1.800,00 kn + PDV (20% popusta za uplate do 31.10. - 1.500,00 kn + PDV)

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.