Program osposobljavanja za POSLOVE MANIKURE

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
684,98 EUR

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Manikeri nude usluge njege kože šake i prstiju te uređivanja noktiju kao i ugradnju i nadogradnju umjetnih noktiju. Po završetku programa mogu se zaposliti u kozmetičkim salonima, wellness centrima i salonima za njegu noktiju.

Tijekom ovog programa polaznici usvajaju osnove dermatologije, građe i funkcije kože, šake i noktiju te osnove njege kože šake kako bi mogli procijeniti stanje klijenta i primijeniti odgovarajući tretman. Također se upoznaju s priborom i materijalom koji se koriste u manikuri te pravilima zaštite na radu, prve pomoći i postupcima održavanja osobne higijene i higijene prostora za manikuru.

Budući da se značajan dio posla zasniva na dogovoru s klijentima te uključuje savjetovanje klijenta o održavanju njege kože šake i prstiju, polaznici će također usvojiti i vještine poslovne komunikacije te osnove bontona. Radi uspješnog obavljanja postupaka unutar ovog zanimanja polaznici bi trebali imati koordinirane i vješte ruke, zdrav vid te razvijene vještine komunikacije. Od važnosti je i motivacija i entuzijazam kao i volja za usavršavanjem i praćenjem modnih trendova.

Po završetku programa i položenim završnom ispitu izdaje se uvjerenje o osposobljenosti za poslove manikure što se upisuje u radnu knjižicu.

Uvijeti za upis u program : program mogu upisati osobe sa završenom srednjom školom i navršenih 18 godina koje prilože uvjerenje medicine rada o psihofizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova manikure

Cijena programa osposobljavanja : Program osposobljavanja za poslove manikure je 5.161,13 KN (685,00 EUR). Mogućnost plaćanja u 3 rate po 1.708 kn.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.