Ciklus edukacija poslovnih vještina

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Projectus grupa d.o.o.

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Prijavnica 

Osmislili smo za vas program edukacija ključnih poslovnih vještina.

Edukacije se održavaju online u vremenu od 14.00 – 16.30h

Upravljanje vremenom

Upravljanje vremenom jedan je od najvećih izazova s kojim se dnevno suočavamo kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Svrha ove edukacije je razumjeti važnost učinkovitog planiranja vremena, osvijestiti si problematična područja i usvojiti metode i alate za uspješnije upravljanje vremenom.

Planiranje i vođenje sastanaka (uživo i online)

Kroz ovu edukaciju želimo vam pomoći da uspješno planirate i vodite sastanke primjenom praktičnih alata i metoda moderiranja i komuniciranja. Virtualni sastanci postali su nam svakodnevnica, pa ćete naučiti kako se nositi s izazovima virtualnih sastanka kroz praktične savjete za planiranje i njihovu provedbu.

Upravljanje stresom

Kroz ovu edukaciju želja nam je pomoći  vam razumjeti što je stres, kroz praktične vježbe osvijestiti što vama stvara stres te kako si možete pomoći u nošenju s aktualnim stresorima. Kako bi ste odmah mogli naučeno primjeniti ponuditi ćemo vam neke od tehnika opuštanja/suočavanja sa stresom.

Upravljanje konfliktima

Kroz ovu edukaciju želja nam je da naučite prepoznavati konflikte i razumijete njihov nastanak, da prepoznate svoje stilove reagiranja i usvojite različite načine rješavanja sukoba kroz komunikaciju i metode upravljanja konfliktima.

Prezentacijske vještine i javni nastupi

Svrha ove edukacije je da naučite pripremati i provoditi uspješne i upečatljive prezentacije. Kroz edukaciju ćemo se baviti pitanjima strukture, planiranja, vizualnih pomagala, glasa, ali i rješavanja problematičnih situacija i treme.

Donošenje odluka i upravljanje promjenama

Svrha ove edukacije je osvijestiti važnost i načine učinkovitog donošenja odluka kroz alate i njihovu praktičnu primjenu. Isto tako svrha je osvijestiti si kako reagiramo na promjene, zašto se njima opiremo i kako ih ipak učinkovito provesti.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.