Kako održati motivaciju u vrijeme pojačanih izazova (webinar)

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 450 kn + PDV

Naziv: ZŠEM Poslovna akademija

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

Kako održati motivaciju u vrijeme pojačanih izazova (WEBINAR)

  • 12 ožujka 2021
  • 4:00 PM - 5:30 PM
  • 450,00 kn + PDV

ONLINE SEMINAR

Kako to naša vjerovanja utječu na ponašanje? Što je motivacija i koji faktori utječu na motivaciju? Kako motivirati druge, ali prije svega kako motivirati samog sebe? Kako stvoriti poticajno okruženje? Kako iz motivacije stvoriti angažiranost? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo dati odgovor u ovom webinaruU vremenu pojačanih izazova teško je pronaći motivaciju za rad i obavljanje dnevnih poslovnih ali i privatnih obaveza i zadataka. Oni lako padnu u drugi plan pod utjecajem stresa koji je posljedica kriznih situacija koje su nas pogodile. Od globalne pandemije, preko potresa do vjerojatne gospodarske krize, situacija se može činiti prilično teškom. Kako u takvim ‘ekstremnim’ uvjetima i pojačanim izazovima ostati sabran i usredotočen na obaveze, ali i vlastite ciljeve? Kako to naša vjerovanja utječu na ponašanje? Što je motivacija i koji faktori utječu na motivaciju? Kako motivirati druge, ali prije svega kako motivirati samog sebe? Kako stvoriti poticajno okruženje? Kako iz motivacije stvoriti angažiranost? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti u ovom webinaru kako bismo Vam pomogli uspješno savladali krizne situacije i održati primjerenu razinu motivacije za daljnji napredak, rast i osobni razvoj.

Po završetku programa, polaznici će:

  • Razumjeti kako mišljenje i emocije formiraju motiviranost
  • Spoznati faktore motivacije u vlastitom okruženju
  • Razumjeti kako od motivacije aktivirati angažman kod zaposlenika

Način izvođenja webinara:

• Predavanje
• Vođena diskusija
• Samoprocjena

Predavač:

dr.sc. Mirna Koričan Lajtman završila je doktorski studij 2015. godine na Sveučilištu St. Gallen u Švicarskoj s temom „Impact of personal factors on the work life conflict and its co-influence with organizational factors on employee commitment in Croatia“. Titulu magistra psihologije stekla je izradom rada iz područja socijalne psihologije, a 2009. godine stekla je i MBA titulu. Dr.sc. Koričan Lajtman je programska direktorica diplomskog MBA studija Upravljanje ljudskim potencijalima na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa te akademska dikretorica ZŠEM-Poslovne akademije. Predaje kolegije iz područja ljudskih potencijala i managementa. Usavršavala se kroz studijske boravke na partnerskim sveučilištima John Carroll (SAD), Sveučilištu St. Ambrose (SAD) i IESE (Španjolska). Gostujući je profesor na ESB Business School, Sveučilište u Reutlingenu (Njemačka) i Luxembourg School of Business (Luksemburg).

Kao konzultant sudjelovala je na EU projektu iz IPA IV komponente razvoja ljudskih potencijala, te na EU projektu vezanom uz Hrvatski klasifikacijski okvir. Aktivno prevodi knjige iz područja ljudski potencijala i poslovne ekonomije, autorica je nekoliko istraživačkih radova te aktivno drži seminare iz područja ljudskih potencijala u Hrvatskoj i regiji. Neke od kompanija u kojima je dr. sc. Koričan Lajtman držala inhouse edukacije ili koje su sudjelovale na njenim otvorenim seminarima: Ataco, Benu, Billa, Cemex, Crowe Horwath, European Investment Bank, Ericsson Nikola Tesla, Erste & Steiermärkische Bank, Ernst & Young, Fidifarm, FINA, HP- Hrvatska pošta, HT, JGL, INA, Iskon, Jamnica, Kaufland Hrvatska, Kolektiv, KPMG, Kraš, Lidl, Nova TV, Pliva, Podravka, Privredna banka Zagreb, PwC, Ramiro, Roto dinamic, SAFU, SES, Sol Meliá Hrvatska, Tokić, Valamar i dr.

Informacije i prijave:

Prijave traju do 12.03.2021. Broj mjesta na webinaru je ograničen.

Cijena: 450,00 kn + PDV. U iznos je uračunato online predavanje, konzultacije s predavačem nakon seminara i 1 mjesec neograničenog pristupa stručnoj literaturi u digitalnom obliku na www.ebook024.com.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.