Radionica "Uz koktele i slastice dočekajmo proljeće!"

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 sat(i)
EduCentar cijena: 350 kn 550 kn - 200 kn popusta

Naziv: Pučko otvoreno učilište Zagreb

Kategorija: Tečajevi

Opis


Na ovoj egzotičnoj proljetnoj radionici očekuje vas priprema slastica "Naranča sa strašću" i "Slatki poljubac s kruškom" te priprema i kušanje primamljivih koktela Springbank i Tennessee sour. Čarobno, zar ne? Otmjeno? Za sada ćemo biti tajnoviti te otkriti samo toliko, a više detalja o slasticama i koktelima koje ćemo pripremati dobit ćete na samoj radionici!

UVJETI UPISA: navršenih 18 godina.

TRAJANJE RADIONICE: 4 sata.

CIJENA RADIONICE: 550,00 kn (PDV-uračunat).


​VIŠE O VODITELJIMA RADIONICE:

FILIP PLETEŠ, rođen je u Rijeci, 09. travnja 1992. godine, po struci hotelijersko turistički tehničar. Hotelijersko-turističku školu Opatija, završio je s odličnim uspjehom 2010. godine. Nakon završetka škole stručno se usavršavao po cijelom svijetu. Sam za sebe kaže da je stjecao iskustvo i vještine na svih sedam kontinenata, a od škola koje je završio ističe European Bartending School u Ateni, zatim Court Master Sommeliers u Londonu i Cigar Society u Beogradu. Posebno je ponosan i na završene edukacije u Finlandia Midnight Sun Society u Helsinkiju, Metaxa Brand Ambassador Class u Ateni i Brugal Brand Ambassador u Puerto Plati. Od svojih radnih iskustava ističe poziciju Bar Managera Holland America Cruise Line, zatim Operations Managera Nikki Beach Marbella te Head Bartender/Head Sommelier Sophie's Restaurant/The Dean Hotel Dublin i Head of Brandy Advocacy Brown Forman West Balkans na kojoj se trenutno nalazim. Većinu svog radnog vijeka proveo je u inozemstvu i tek u zadnje vrijeme postaje djelom hrvatske barske scene. U sklopu ovog posla imamo je sreće i privilegije raditi za Brandove kao što su Jack Daniels, Woodford Reserve, Finlandia, Herradura, itd… Njegova filozofija je „Ako čovjek ne želi biti najbolji u tome što radi i ponositi se svojim poslom, ne treba ni raditi“.

DUNJA MARTINOVIĆ, rođena je 28. travnja 1986. u Rijeci. Završila je srednju Ugostiteljsku školu za slastičara u Opatiji. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja sudjelovala je na Međunarodnom natjecanju ugostiteljskih škola i dvije godine za redom osvojila je zlatnu medalju za „Hladni slatki izložak“. Nakon završene škole pohađala je razne radionice i usavršavanja kako bih proširila svoje znanje u struci i šire. Pohađala je radionice za dizajn torti, čokolade i praline, carving voća i povrća, finger food te druge razne masterclass certificirane radionice vezane za struku za koje ima certifikate i priznanja kao i masterclassova koje je završila u Hrvatskoj. U školi La cuisine Paris završila je edukaciju Le Croissant and Traditional Breakfast Pastries te radionicu Macaron Intensive Technical Class. Također, osim stjecanja znanja i vještina u navedenim školama imala je prilike steći iskustva i znanja i na svojim radnim mjestima kao što su restoran i catering Rougemarine, Restoran Vinodol, Zvona Catering te slastičarnica Kaokakao u Rijeci i Opatiji. Trenutno je zaposlena u Restoranu Fidel Gastro gdje je zadužena za izradu kolača i torti po vlastitim idejama i receptima.


RAZINA OBRAZOVANJA:  neformalno obrazovanje  /  OBRAZOVNI SEKTOR:  Ugostiteljstvo i turizam

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.