Suradnik u pripremi i porovedbi EU projekata

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 130 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Andragog

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 • 130 sati (teorijski dio 65 sati, vježbe 65 sati)
 • Početak programa: 01.04.2021.
 • Završetak programa: 29.06.2021.

Program je formalan (odobren od Ministarstva znanosti I obrazovanja), po završetku se stječe javna isprava (diploma) s pravom upisa u e-radnu knjižicu!

Program osposobljavanja za poslove suradnika u pripremi I provedbi EU projekata u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću online praćenja redovne nastave u stvarnom vremenu.

Rad u malim grupama uz korištenje službene dokumentacije.

ON- LINE NASTAVA – opcionalno po izboru polaznika

Naše učilište posjeduje formalno odobrenje nadležnog Ministarstva za provođenje on-line nastave jer posjedujemo vastitu platformu za on-line učenje.

Program osposobljavanja provodimo prema prethodnom pozitivnom stručnom mišljenju Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te odobrenju Ministarstva znanosti i obrazovanja (upis u e-radnu knjižicu).

Kako bi polaznicima omogućili i dodatno ponavljanje i/ili pregled predavanja, osiguravamo vam dostupnost snimke predavanja sljedeća 24 sata.

Naš model rada pokazao se izvrsnim i u važnim životnim prilikama polaznika, te u slučaju osobe spriječenosti, naknadni snimak osigurava da polaznik nadoknadi propušteno.

S polaznicima su organizirane i mail konzultacije, telefonske konzultacije, videokonzultacije (ovisno o preferencijama polaznika) kako bi polaznicima osigurali što kvalitetnije stjecanje potrebnog znanja i vještina).

ISPIT – kroz razvoj projekta u timovima I izradu projektnog prijedloga pristupnici odabiru I prijavljuju temu I projekt na koji se prijavljuju svojem mentoru.

Broj sati nastave u jednom danu je ograničen na 4 školska sata kako bi zadržali koncentraciju I ugodnost u prisustvovanju nastavi.

Uvjeti upisa:

U program osposobljavanja za poslove suradnika u pripremi provedbi EU projekata može se upisati osoba koja ima završenu najmanje četverogodišnju srednju školu.

Kompetencije koje polaznik stječe završetkom programa

 1. Razlikovati EU fondove i njihove karakteristike
 2. Prepoznati važne informacije u natječajnoj dokumentaciji
 3. Razlikovati projektne aktivnosti i resurse u fazi pripreme proračuna projekta
 4. Sudjelovati u pripremi projektnog prijedloga
 5. Sudjelovati u provedbi projekta u skladu s pravilima natječaja i javne nabave
 6. Sudjelovati u poslovima izvještavanja ugovornom tijelu
 7. Primjeniti odgovarajuće propise Europske unije za potrebe europskih projekata
 8. Primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći.

Zašto upisati baš ovaj program

Jednom kada naučite kvalitetno pisati i provoditi EU projekte otvarate si mogućnost vlastitog napretka jer ste poželjan kadar i u javnom i u privatnom sektoru (savjetodavna tijela, razvojne agencije, lokalne akcijske grupe, konzultantske tvrtke, nacionalna ministarstva, agencije, privati poduzetnici…).

Uz navedeno, kompetencije koje ćete steći osigurat će vam i potrebna znanja i vještine za samostalnu djelatnost u pisanju i provedbi EU projekata.

Završetkom našeg programa otvorit će vam se novi vidici, postat ćete stručnjak ovog područja i sami sebi osigurati dugoročnu održivost, koja daje sigurnost.

Poslodavci su sve više usmjereni projektnom poslovanju te si završetkom ovog programa osiguravate vašu mobilnost na tržištu rada, a time i sigurnu budućnost.

Uz potrebna znanja i vještine za pisanje i provedbu EU projekata, naše usavšavanje vam donosi i uvid u u nove perspektive i pregled novog financijskog razdoblja 2020. 2027. godine.

Jer s nama znanje vrijedi više!

Literatura (skripte) uključena u cijenu programa

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.