Executive MBA program

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 1 godina(e)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Kategorija: Fakulteti

Opis

Executive MBA program dizajniran je da potakne promišljanja o sadašnjim i budućim izazovima u menadžmentu i poslovnom svijetu. Vještine vođenja polaznika razvijaju se kroz više dimenzija te uključuju razvijanje strategije, operacija, organizacijskog ponašanja i vođenja elektroničkog poslovanja. Kroz praktične projekte tijekom studija polaznici mogu usporedno razvijati svoja znanja i vještine, svoju profesionalnu karijeru i doprinijeti razvoju svoje organizacije. Teorijska izobrazba i praktična primjena znanja osposobit će studente za uspješno i učinkovito vođenje svake organizacije. Uz suvremene metode nastave, ističu se i brojne poslovne simulacije koje uz razvoj analitičkih sposobnosti omogućuju studentima testiranje njihovih sposobnosti odlučivanja te sagledavanje posljedica donesenih odluka. Dok unapređuju svoje interdisciplinarne vještine i znanja, polaznici će također osnažiti svoj socijalni kapital i proširiti svoju mrežu kontakata iskusnih profesionalaca.

Executive MBA program izvodi se na engleskom jeziku, a dizajniran je za profesionalce koji žele razviti znanja i vještine općeg (General) MBA-a te pruža jedinstvenu mogućnost za usavršavanje vikendima bez zanemarivanja poslovnih i obiteljskih obaveza. Po uzoru na najuspješnije svjetske programe, Executive MBA program je interdisciplinarni MBA koji se sastoji od ključnih kolegija iz područja poslovnog. Temeljna je svrha pružiti polaznicima kolegije vrhunske kvalitete iz područja marketinga, managementa, financija i računovodstva kroz odličnu kombinaciju teoretskog i praktičnog znanja.

Executive MBA sastoji se od dva dijela: serije obveznih predavačkih modula i izrade diplomskog rada. Obvezni moduli osmišljeni su po principu klasičnog MBA programa, te su Executive MBA kolegiji identični i predavači isti kao na ostalim MBA programima. Posebna je pogodnost Executive MBA-a mogućnost provedbe praktičnog projekta u sklopu pisanja diplomskog rada, tijekom kojeg polaznici mogu raditi na primjeru svoje kompanije. Ovaj studij jedinstvene dinamike izvodi se kroz kombinaciju od 50% predavanja te 50% učenja kroz rad u grupama i rad na projektima putem internetske platforme za učenje. Predavanja se održavaju svaki drugi vikend (petak popodne i subota), 20 vikenda kroz godinu. Ovaj jedinstveni hibridni pristup daje polaznicima dovoljno vremena za profesionalne i obiteljske obveze.

Studij traje godinu dana i nosi 60 ECTS bodova, a po završetku se stječe naziv Stručni specijalist poslovne administracije (Master of Business Administration).

Više o Executive MBA programu

Školarina

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.