Global Executive MBA Program

Trajanje: 1 godina(e)
Rok prijave: Otvorene prijave
EduCentar cijena: Na upit
Pošalji upit za program

Opis

Executive MBA program osuvremenjen je novim digitalno inovacijskim tehnologijama te unaprijeđen kroz jednu globalnu dimenziju. Global Executive MBA program se izvodi u suradnji s H-FARM College. H-FARM poznat je kao prvi svjetski poduzetnički hub koji je tijekom 15 godina uložio više od 27 milijuna eura u 120 startupova te danas imaju mrežu od četiri milijuna startupova u svijetu. Uz poduzetnički akcelerator, H-Farm je prije tri godine razvila jedan od tehnološki najnaprednijih fakultetskih kampusa gdje se prepoznaju i potiču tzv. tech talenti. H-FARM je jedino mjesto na svijetu koje na jednom mjestu objedinjuje investicije, usluge za kompanije i obrazovne programe, a kampus udaljen nekoliko minuta od Venecije prostire se na više od 50 hektara. 

Program je namijenjen osobama iz srednjeg i višeg managementa s minimalno tri godine radnog iskustva koji žele usavršiti i unaprijediti svoje poslovne procese novim znanjima poslovnog upravljanja. Global Executive MBA program okuplja predavače s bogatim poslovni i akademskim međunarodnim iskustvom. To su predavači ZŠEM-a, H-FARM College, Luxembourg Business Schoola te iz Singapura.

Program se sastoji od 10 kolegija od kojih se devet kolegija izvode na ZŠEM-u, a jedan se izvodi na H-FARM College u Italiji. Predavanja se održavaju svaki drugi vikend (petkom popodne i subotom). Program je namijenjen onima koji žele razvijati uspješnu globalnu karijeru.  

Kako bi proširili svoju međunarodnu mrežu kontakata te stekli dodatna znanja iz međunarodnog poslovanja studentima se nudi mogućnost sudjelovanje na Bootcampu na Luxembourg Business Schoolu te na studijskom putovanju u Singapuru.

Studij traje godinu dana i nosi 60 ECTS bodova, a po završetku se stječe naziv Stručni specijalist poslovne administracije (Master of Business Administration).

Više o Global Executive MBA programu

Školarina

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.