Prodajna akademija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 7.200 kn + PDV

Naziv: EdukacijE.hr

Kategorija: Tečajevi

Opis

Svakom prodavaču potrebna je sustavna podrška i motivacija u vidu Prodajne akademije, holističke edukacije koja cjelovito razvija sva ključna prodajna znanja i kompetencije i pruža snažnu razvojnu podršku.

Prodavači i prodajni predstavnici obavljaju složen posao koji traži širok spektar znanja i vještina. Osoba koja radi u prodaji mora biti dobar komunikator, poznavati sve zakonske propise i snalaziti se u širokom spektru IT alata i digitalnih aspekata prodaje. Povrh svega toga, važno je da može uvijek zadržati strpljenje i takt u teškim i neugodnim situacijama s kupcima.

Uz sve to, prodaja je posao koji nosi puno stresa i izazova. Ako prodavači nisu u optimalnom stanju i opremljeni svim potrebnim znanjima, cijela organizacija će osjećati posljedice – smanjenje prihoda.

Zato je svakom prodavaču potrebna sustavna podrška i motivacija u vidu Prodajne akademije, holističke edukacije koja cjelovito razvija sva ključna prodajna znanja i kompetencije i pruža snažnu razvojnu podršku.

Mladim prodavačima i prodajnim predstavnicima ova će edukacija pomoći da ispravno postave temelje svoje karijere i upoznaju najvažnije koncepte koji će im pomoći u prvim poslovnim iskustvima. Iskusnim prodavačima pomoći će održati korak sa zahtjevnim ritmom svog posla.

Predavači su vrhunski stručnjaci iz polja prodaje koje su stjecali kroz iskustvo i stalno usavršavanje Tihomir Bronić i Hrvoje Jovanović.

Opis obrazovnog programa

Prodajna akademija sastoji se od pet modula koji pokrivaju sve aspekte prodaje – od promišljanja i optimiziranja korisničkog iskustva, preko komunikacije i zakonskih okvira i propisa kojih se važno pridržavati, do temeljite edukacije u sferi rješavanja reklamacija i nezadovoljstava kupaca.

Sve radionice bazirane su na praktičnom radu, interaktivnim vježbama i puno praktičnog znanja koje u svojem radu možete odmah lako primijeniti.

Cijena i prijava na obrazovni program

Prodajna akademija sastoji se od 5 modula, a ukupna cijena iznosi 7.200 kn + PDV. 

Datume održavanja pojedinih seminara pronađite kod opisa modula, niže u tekstu. 

Prijaviti se možete odmah putem online obrasca – potražite ga gore desno.

Ako ste već bili na nekom od ovih seminara, ne morate ponovo dolaziti ako ne želite. Cijenu seminara koje ste pohađali ćemo vam odbiti od ukupne cijene.

Zašto vam ovo treba?

  1. Na početku ste svoje prodajne karijere i želite postaviti dobre temelje svom radu i karijeri
  2. Želite osvježiti svoja znanja novim uvidima, metodama i motivirati se za postizanje još boljih rezultata
  3. Uz vrhunske stručnjake koji vode seminare, Prodajna akademija je i poticajno okruženje, gdje ćete se upoznati i graditi kvalitetan profesionalni networking s kolegama, izmjenjujući iskustva i mišljenja

Kako se prijaviti?

Broj polaznika po seminarima je ograničen radi epidemioloških i didaktičkih razloga. 

Na pojedine seminare koji sačinjavaju Akademiju može se prijaviti zasebno, neovisno o ovoj akademiji. No, prednost prijave uz nižu cijenu imaju polaznici ovog programa.

Nakon što ispunite prijavu, dobit ćete ponudu na svoju email adresu. Ako je ne dobijete odmah, molimo vas da provjerite vaš spam folder. Želite li obročno plaćanje, slobodno nam se obratite zahtjevom. Ovisno o broju prijavljenih sudionika omogućit ćemo vam plaćanje u ratama.

Detaljan opis obrazovnog programa Prodajna akademija:

Prodajna akademija sastoji se od pet modula:

1. Mapiranje korisničkog iskustva , 14.05.2021. od 9:00 do 15.30, Auditorij Kraš

Prvi modul Prodajne akademije bavi se konceptom mapiranja korisničkog iskustva. Ovaj modul pruža konkretne alate za optimizaciju korisničkog iskustva. Set dobrih iskustava osigurava povećanje prodaje, ali i dugoročno zadovoljstvo i lojalnost kupca.  

2. Zakoni za trgovce, 21.05. 2021. od 9:00 do 15.00, Auditorij Kraš

Drugi modul vam osigurava koncizan uvid u zakonske propise koji se odnose na prodajne procese. Pomaže spriječiti skupe pogreške i nepotrebne kazne. 

3. Rješavanje reklamacija – video seminar 

Treći modul sastoji se od video seminara koji osigurava temeljito razumijevanje uzroka, zamki i uspješnog upravljanja procesima reklamacija i pritužbi u smjeru kvalitetnog rješenja.

4. Upravljanje reklamacijama i komunikacijom s nezadovoljnim kupcima, 24.05.2021., od 09:00 do 13:30, Auditorij Kraš

Četvrti modul uživo razrađuje prethodni seminar, uz nizove praktičnih vježbi, uputa i korisnih uvida. Ovaj modul pomaže prihvatiti reklamacije i nezadovoljstvo kao regularni dio prodajnog procesa i pretvoriti ga u priliku za rast.

5. Efikasna prodajna komunikacija , 10.6.2021. od 9:00 do 15:30, Auditorij Kraš

Peti modul Prodajne akademija bavi se najtraženijim znanjima, praktičnim uvidima i korisnim tips & tricks o prodajnoj komunikaciji. Inspirativna i poticajna znanja koja ćete steći, moći ćete odmah primijeniti u praksi.

Lokacija

Zagreb, Auditorij Kraš

Termin

14.05.2021 do 10.06.2021

Trajanje

5 dana

Predavač

Hrvoje Jovanović

Tihomir Bronić

Cijena

7.200,00 + PDV 


Tiskani materijali dobivaju se na početku seminara. Uvjerenje o pohađanju i usavršavanju dobiva se nakon predavanja.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.